iPhone 14 Pro Max almaya değer mi?

VValtieL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Elimde iPhone 13 Pro Max modeli var ve uzun zamandır 14 Pro Max almayı düşünüyorum.
Telefon tanıtıldığından beri dinamik ada özelliği çok dikkatimi çekti ve aslında geçiş yapma sebeplerinden birisi bu.
Eğer elimdeki telefonu satabilirsem 7 - 8 bin TL farkla 14 Pro Max geçmek istiyorum.
Sizce o kadar özellik için bu kadar fiyat farkıyla 14 Pro Max geçiş yapmaya değer mi?

CoLFX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
Knka telefon güzel ama o kadar parayı hakketigini düşünmüyorum aşırı pahalı ve ben bir telefona o kadar para vermem

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Elimde iPhone 13 Pro Max modeli var ve uzun zamandır 14 Pro Max almayı düşünüyorum.
Telefon tanıtıldığından beri dinamik ada özelliği çok dikkatimi çekti ve aslında geçiş yapma sebeplerinden birisi bu.
Eğer elimdeki telefonu satabilirsem 7 - 8 bin TL farkla 14 Pro Max geçmek istiyorum.
Sizce o kadar özellik için bu kadar fiyat farkıyla 14 Pro Max geçiş yapmaya değer mi?
Kamerayla işin yoksa değmez ama kamera benim için çok önemli diyorsan geçilir.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
millet parayı napacağını şaşırmış resmen

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Para varsa her türlü değer kuruşu kuruşuna

Dinamik ada alanında şikayetler var diye biliyorum. Bence değmez.

bu habere hiç inanamadım şahsen apple düşünememiş mi yani dinamik adanın orda yanık yapcağını bu telefon testlerden geçmemiş mi

Son düzenleme:
KS

VValtieL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Para varsa her türlü değer kuruşu kuruşuna

bu habere hiç inanamadım şahsen apple düşünememiş mi yani dinamik adanın orda yanık yapcağını bu telefon testlerden geçmemiş mi
Maddi açıdan bir sıkıntı yok hatta beni rahat geçindirecek kadar bir miktar kalıyor.

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Eğer düşük model bir android telefon kullanmış olsaydın kesinlikle değer derdim, çünkü apple telefonları bir kere aldım mı uzun süre giden, stabil kalabilen telefonlar. verdiğin parayla zaten 10 yıl bile gidebilecek bir telefon alıyorsun. fakat 13 pro max gibi bir telefondan geçmek mantıksız ve saçma, evet kayda değer farklar var fakat 13 pro max'den geçmek için değil, 12 aşağısı veya android olan bir telefondan geçmek için. ben redmi note 7 kullanıyorum misal ve iphone 14 pro harici veya yeni çıkacak en son iphone modeli harici başka hiçbir telefona geçmeyeceğim, çünkü dayanamıyorum artık androide.

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Değmez 13 pro kullanıyosunuz aralarınaa gpu çekirdeklerinde 1 fark var oda cok sz bir performans artışı hiç bir yenilik yok telefonda

Ve ayrıyetten arıza çeşitleri cok 14 serisinde hiç değmez 13 de kalın para israfı

B A R O X

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Eğer düşük model bir android telefon kullanmış olsaydın kesinlikle değer derdim, çünkü apple telefonları bir kere aldım mı uzun süre giden, stabil kalabilen telefonlar. verdiğin parayla zaten 10 yıl bile gidebilecek bir telefon alıyorsun. fakat 13 pro max gibi bir telefondan geçmek mantıksız ve saçma, evet kayda değer farklar var fakat 13 pro max'den geçmek için değil, 12 aşağısı veya android olan bir telefondan geçmek için. ben redmi note 7 kullanıyorum misal ve iphone 14 pro harici veya yeni çıkacak en son iphone modeli harici başka hiçbir telefona geçmeyeceğim, çünkü dayanamıyorum artık androide.
not 7 bende de var donuyor arada 4 yıldan sonra kullanılmıyor android

MuRO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Geçenlerde iPhone 14 modellerinde ekranda yatay bir biçimde amoled yanığı görülmeye başlandığı haberini okudum o haberi okuduktan sonra bende geçmekten vazgeçtim bence biraz bekle

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
paran varsa her şey her şeye değer

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Şikayetler varsa beklemek daha iyi olacaktır. İlk teknoloji geçişlerinde hesaplanamayan hatalar olması normal. Şahsi görüşüm daha az sorun için sonraki versiyon seçilebilir.

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Şikayetler varsa beklemek daha iyi olacaktır. İlk teknoloji geçişlerinde hesaplanamayan hatalar olması normal. Şahsi görüşüm daha az sorun için sonraki versiyon seçilebilir.
adamlar 5 10 kuruşluk şirketler değil alınmayacak kadar büyük bir hata olsa zaten onu satmaz

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
adamlar 5 10 kuruşluk şirketler değil alınmayacak kadar büyük bir hata olsa zaten onu satmaz
Samsung patlayan model yaptı, mercedes ve bmw gibi markalar defalarca araç çağırdı düzeltti. Tüm riskleri hesaplamak mümkün değikdir, hata olabilir. Herkesi ya da her modeli etkilemiyordur ama can sıkacak ihtimali olan bir sorun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri