İphone 8 Batarya Değişirse Ne Gibi Farklılıklar Olur ?

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Telefonu 4 yıldır kullanıyorum pil sağlığı %70 lerde ve aslında bu telefon şarj dışında bana yetiyor arama konusunda instagram konusunda gayet yetiyor ben diyorumkş bataryası yenilensin önceden gayet yetiyordu şarjı günümün çoğunluğuda pcde geçiriyorum bayramdan bayrama bir telefonla cok vakit geçiriyorum önümüzdeki sene telefon alacağıma bilgisayarımı yenilemek daha mantıklı geldi pili değiştirirsem ne gibi farklılıklar olur hızlanırmı telefon vs vs ve nerden değiştirmem gerek ? Yardım edenlere şimdiden teşekkğrmederim

appali

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Deji Batarya kullan, orijinali çok pahalı, ben de Deji kullanıyorum çok iyi. Pil sağlığın 70. Çok düşük bi değer nasıl kullanıyorsunuz :) Yeni pil 1 ay önce değiştirdim, telefon zaten ekran süresi 4 saatten 10 saate çıktı ve performansı arttı. Yeni değiştireceğin pil 13-15 ay anca idare eder ama çünkü orijinal değil bilgin olsun, 13-15 ay sonra tekrar pil alman gerekir.
Ürünü satın alıp mahallendeki telefoncuda değiştirebilirsin, ya da kendin de yapabilirsin, ya da telefonuya git de ki deji pil takalım, ya da telefoncunun önereceği başka marka pil de takılabilir rova falan da var piyasada. ama kesinlikle yeni telefona gerek yok dostum, yeni telefon alacaktım 25 bin liraya pili bi değiştirdim 3-4 yıl daha devam :)
-iphone se-

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Deji Batarya kullan, orijinali çok pahalı, ben de Deji kullanıyorum çok iyi. Pil sağlığın 70. Çok düşük bi değer nasıl kullanıyorsunuz :) Yeni pil 1 ay önce değiştirdim, telefon zaten ekran süresi 4 saatten 10 saate çıktı ve performansı arttı. Yeni değiştireceğin pil 13-15 ay anca idare eder ama çünkü orijinal değil bilgin olsun, 13-15 ay sonra tekrar pil alman gerekir.
Ürünü satın alıp mahallendeki telefoncuda değiştirebilirsin, ya da kendin de yapabilirsin, ya da telefonuya git de ki deji pil takalım, ya da telefoncunun önereceği başka marka pil de takılabilir rova falan da var piyasada. ama kesinlikle yeni telefona gerek yok dostum, yeni telefon alacaktım 25 bin liraya pili bi değiştirdim 3-4 yıl daha devam :)
-iphone se-
Orjinal olmassa olmaz çakmaya asla bulaşılmaz

-iphone se-
Ya 13 pro düşünüyorum 35kydı 43 bşne fırlayınca teşefonlardan soğudum

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Kesinlikle telefonu değiştirmeni önermem yıllardır iphone kullanan birisi olarak şunu söylemek istiyorum.

Bataryayı değiştir hem eski hızına hemde o eski süresine tekrardan kavuşur.
Şunu kesinlikle belirtiyim deji marka al fakat batarya BİRLEŞTİRİLMEMİŞ OLSUN yani fazla mah li olanlardan alma. Bazen arada kapanmalar yapabiliyor. Yani diyeceğim o ki aynı mah li olan pil ile değiştirin.

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Kesinlikle telefonu değiştirmeni önermem yıllardır iphone kullanan birisi olarak şunu söylemek istiyorum.

Bataryayı değiştir hem eski hızına hemde o eski süresine tekrardan kavuşur.
Şunu kesinlikle belirtiyim deji marka al fakat batarya BİRLEŞTİRİLMEMİŞ OLSUN yani fazla mah li olanlardan alma. Bazen arada kapanmalar yapabiliyor. Yani diyeceğim o ki aynı mah li olan pil ile değiştirin.
Orjinal alsam ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri