Soru İphone Alınırmı

alieeren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İphone 14 almayı düşünüyorum normalde ama çevremde aşırı bir iPhone düşmanlığı var bi sövmedikleri kaldı enayimisin diye Samsung A55 bile ondan kat kat daha iyi deyip sıkıştırıyorlar aşırı kararsız kaldım 3 sene ömürü sonra şikayet edersin diyorlar sizce iPhone 14 veya 13 alınır mı bu algı yalnışmı

turk512

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
İphone 14 almayı düşünüyorum normalde ama çevremde aşırı bir iPhone düşmanlığı var bi sövmedikleri kaldı enayimisin diye Samsung A55 bile ondan kat kat daha iyi deyip sıkıştırıyorlar aşırı kararsız kaldım 3 sene ömürü sonra şikayet edersin diyorlar sizce iPhone 14 veya 13 alınır mı bu algı yalnışmı
iphone bende pek beğenmiyorum ama kötülendiği kadar değil haterları çok gömüyor. Androidlere kıyasla en büyük avantaji 2. el pazarı, kullandın ve alışamadın hoşuna gitmedi veya 2 yıl geçti telefon yenilemeye kalktın 30lira vermiş olsan da rahatlıkla 25'e geri satabiliyorsun ama android bir telefona 20k ver iphone kadar yakın fiyata geri satamazsın.

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
202
14 pro yada pro Max alacaksanız mantıklı ama diğer türlü gerek yok

fikrettr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
İphone aldıktan sonraki tek avantajı bence 2.el pazarı onun dışında özellik olarak iphondan daha iyi olan markalar var tabi Samsung son çıkan telefonlarını öneririm.

• Beğen
Reactions: VeV

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Ne için kullanıcağınıza bağlı olarak ben almazdım, A55 yerine honor200 tercih ederdim

VeV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Ben telefona fazla para vermeyi saçma bulan birisi olarak. apple ürünlerine şişme balon gözüyle bakıyorum. O nedenle önermem :) Oppo a74 kullanıyorum her işimi görüyor 3 yıl önce 3000 e aldım şimdi 15 bin olmuş :')

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
İphone almanın tek avantajı 2. elde android telefonlara göre daha değerli olması ileride model yükseltmek istediğinde elindeki telefon iyi rakamlara satılabiliyor.

umutdn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Alınmaz. S24,24+ ya da 23 ultra bakın. Bir alternatif olarak da 14T pro düşünülebilir ama diğer 3'lü kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. A55'e 14'ten iyi demek de saçmalık tabii ki ama yazdığım telefonlar açık ara daha iyi. Ha 14'ü alırsınız, kullanırsınız, memnun da kalırsınız uzun süre de gider orası ayrı ama bunları ve daha fazlasını yazdığım telefonlar da vaat ediyor. 14'ü sadece satacaksanız belki bir tık daha rahat edersiniz ama şu android para etmiyor algısının hala kısmen doğru olsa da biraz kırılması lazım. S23 ilanlarına bakın bakalım fiyatı öyle düşmüş mü :) Özellikle S24+ son zamanlarda piyasaya çok hakim biri olarak ciddi tavsiyemdir. 22 ocakta S25 serisi de gelecek ama 50den aşağı gelmez muhtemelen.

Uzun lafın kısası ise arkadaşların haklılar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri