Soru Iphone Orjinal Şarj Aleti Alınmalı'mı?

RedWinn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
Selam dostlar
şu anda piranha nın adaptörünü kullanıyorum kablom orjinal fakat 2 yılın ardından çok yıprandı ve kesiker,ezikler var şarz kesiyor, orjinal adaptör ve kablo almalımıyım yoksa çok da gerek yokmu çünkü kablo adaptör apple.com da toplam 1240 tl. veya sadece adaptörü mü alayım çakma telefona çok zarar verirmi? cevaplarınızı bekliyorum.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Selam dostlar
şu anda piranha nın adaptörünü kullanıyorum kablom orjinal fakat 2 yılın ardından çok yıprandı ve kesiker,ezikler var şarz kesiyor, orjinal adaptör ve kablo almalımıyım yoksa çok da gerek yokmu çünkü kablo adaptör apple.com da toplam 1240 tl. veya sadece adaptörü mü alayım çakma telefona çok zarar verirmi? cevaplarınızı bekliyorum.
Orjinal daha hızlı şarj eder daha iyi olur

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Benim fikrim orijinalden şaşmama yönünde. Çünkü telefonlarda , özellikle Apple telefonlarda bu çakma ürünler sıkıntı oluyor diye biliyorum. Apple bunu çok önemsiyor.

Emirhanbayramf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
108
Selam dostlar
Şarj portunda bir problem olduğunda servis bilinmeyen cihaz ile Şarj edilmiş diyerek garanti dışı bırakıyor bilgin olsun.
İphone kullanıyorsan Orjinalden şaşmayacaksın. Xioami değil ki bu anlamasın adaptörü.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri