IPS UHD monitör mü Oled UHD monitör mü alayım?

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Merhaba arkadaşlar, UHD monitör alacağım bir kaç aya 15000 civarı bütçe ayırdım şimdi IPS UHD monitöre 15k vermeye değer mi yoksa paraya kıyıp yeni çıkan Oled monitörden mi alayım bu yeni Oled monitörlerin tahmini fiyatları ne kadar olur. Almışken ömürlük bir monitör olsun istiyorum.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Fiyatlar hakkında hiç tahminim yok ama Oled ve IPS karşılaştırılmasında kesinlikle Oled seçilmeli diye düşünüyorum.

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Fiyatlar hakkında hiç tahminim yok ama Oled ve IPS karşılaştırılmasında kesinlikle Oled seçilmeli diye düşünüyorum.
Bir çok Oled monitör çıktı ama Türkiye de satan yok hiç hele Vatan, Mediamarkt gibi büyük mağazalarda UHD monitör kıtlığı var sanki hiç çeşit yok bir kaç tane var onlarda benim istediklerim değil.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bir çok Oled monitör çıktı ama Türkiye de satan yok hiç hele Vatan, Mediamarkt gibi büyük mağazalarda UHD monitör kıtlığı var sanki hiç çeşit yok bir kaç tane var onlarda benim istediklerim değil.
Böyle üst seviye monitörlerde pek bilgim yok fiyat olsun satan yer olsun. Ben genel olarak Oled in IPS den daha iyi olduğunu biliyorum. Yakın zamanda Oled gelir mi onu da bilmiyorum.

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Böyle üst seviye monitörlerde pek bilgim yok fiyat olsun satan yer olsun. Ben genel olarak Oled in IPS den daha iyi olduğunu biliyorum. Yakın zamanda Oled gelir mi onu da bilmiyorum.
Şöyle bir baktım da tanıtılan oled monitörler satışta değil IPS UHD monitör bile yokken piyasada ben Oled UHD monitörü zor bulurum gibi en iyisi vazgeçeyim Oled monitörden

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Oled ekranlar şu an için oyun tarafında yeni ve çok pahalı bir de seçenekler çok değil kaldı ki bizim ülkemizde yeni bir şey çokça pahalı olur . Tavsiyem çok elzem değilse düşük gecikmeli İPS premium bir monitör almanızdan yana bir kaç yıl da anca oturur bizde oled muahbbeti.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri