IronKey Basic S1000 USB 3.0 sürücü

canmehmet34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Merhaba arkadaşlar, Bu usb flash sürücüyü almak istiyorum fakat donanım bilgim yok. Şuanki kasamın 3.0 destekleiyor
(USB 3.0 bağlantı noktasına sahip bir PC)

Kasamın bunu desteklediğini nerden anlarım ? Kasayı 7 8 yıl önce almıstım ve YENİ BİR KASA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU USB Yİ ÇALIŞTIRMAK İÇİN . KASANIN HANGİ ÖZELLİKLER KISMINDA YANİ HAZIR SİSTEM SATIN ALDIĞIMDA NEREDE 3.0 DESTEKLEDİĞİ YAZAR.

Teşekkür ederim.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Usb portta ki plastik kısım mavi renklidir yada portun yanında kabartma olarak "SS" ibaresi yer alır. Aygıt yöneticisinden de bakabilirsin.

ÖRNEK OLARAK ;
1666737504589.png

KS

canmehmet34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Usb portta ki plastik kısım mavi renklidir yada portun yanında kabartma olarak "SS" ibaresi yer alır. Aygıt yöneticisinden de bakabilirsin.

ÖRNEK OLARAK ;
Ekli dosyayı görüntüle 10144
Hocam tam olarak neresidir bulamadım USB Port ve aygıt yöneticisinde görünmüyor. Ayrıca diyelim USB 3.0 Desteklemeyen bir kasa aldığımda kullanamazmıyım yani hiç bir türlü yolu yokmu bu Flash sürücüyü kullanmamamın cevaplarsan sevinirim

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Hocam tam olarak neresidir bulamadım USB Port ve aygıt yöneticisinde görünmüyor. Ayrıca diyelim USB 3.0 Desteklemeyen bir kasa aldığımda kullanamazmıyım yani hiç bir türlü yolu yokmu bu Flash sürücüyü kullanmamamın cevaplarsan sevinirim
USB 2.0 Bellek 480 Mbit/sn bant genişliğine sahipken, USB 3.0 Bellek 4,80 Gbit/sn bant genişliğine sahiptir. Kısaca 2.0 ve 3.0 kavramı flash belleğin bilgisayara olan dosya alım veya aktarım hızıdır. USB Bellek 3.0, 2.0'a göre oldukça yüksek düzeyde bir aktarım hızına sahiptir.. Gene çalıştırsın veri alma veri göndermede yavaş kalır tek fark bu yani..

Bahadır Çeneli

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Yinede kullanabilirsin fakat usb 2.0 olarak standart seviyede kullanırsın 3.0 hızlarına erişmez.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri