M Mahmutttttttt Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 19 Ara 2022 Mesajlar 10 Tepki 0 26 Ara 2022 #1 İş amaçlı laptop bakıyorum bunu buldum sizce nasıl bu modelin kronik bir sorunu varmı ilerde bana sıkıntı çıkartırmı Ekli dosyalar 2D6A7BA0-FD3C-41EA-BAEB-8F8577DB70B9.png 1.2 MB · Görüntüleme: 12
İş amaçlı laptop bakıyorum bunu buldum sizce nasıl bu modelin kronik bir sorunu varmı ilerde bana sıkıntı çıkartırmı
Çağdaş Işık Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 13,403 Tepki 4,763 Konum 34 | İstanbul Anadolu 26 Ara 2022 #2 Mahmutttttttt' Alıntı: İş amaçlı laptop bakıyorum bunu buldum sizce nasıl bu modelin kronik bir sorunu varmı ilerde bana sıkıntı çıkartırmı Genişletmek için tıkla ... Çoğu şirkette kullanılan bir model bir sorun yaşayan görmedim.
Mahmutttttttt' Alıntı: İş amaçlı laptop bakıyorum bunu buldum sizce nasıl bu modelin kronik bir sorunu varmı ilerde bana sıkıntı çıkartırmı Genişletmek için tıkla ... Çoğu şirkette kullanılan bir model bir sorun yaşayan görmedim.