İş yeri için pc önerisi

bekirberk61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İş yerinde internet alışverişinde ve sap gibi programları çalıştıracak bi pc alıcaz laptop ve masaüstü önerisi yapabilir misiniz. Monitörsüz sadece kasa olcak masaüstünde bütçe belirtmedim işimizi görecek sorun yaşamicağımız bişi olsun yeterli.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Şimdi durumu anlamadım tam olarak. Öncelikle 2 sistem mi gerekiyor 1 Laptop 1 Masaüstü mü? Eğer öyle ise Laptop ve Masaüstü için ayrı ayrı bütçeler vermeniz gerekiyor ve ayrıca Masaüstü olacaksa Monitör dahil mi değil mi bunu da belirtin ve dahilse onun içinde bir bütçe verin. Son olarak Masaüstünde ve Laptop için depolama alanında özel bir kapasiteye ihtiyacınız varsa belirtin.

KS

bekirberk61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ugur.gozaydin' Alıntı:
Şimdi durumu anlamadım tam olarak. Öncelikle 2 sistem mi gerekiyor 1 Laptop 1 Masaüstü mü? Eğer öyle ise Laptop ve Masaüstü için ayrı ayrı bütçeler vermeniz gerekiyor ve ayrıca Masaüstü olacaksa Monitör dahil mi değil mi bunu da belirtin ve dahilse onun içinde bir bütçe verin. Son olarak Masaüstünde ve Laptop için depolama alanında özel bir kapasiteye ihtiyacınız varsa belirtin.

1 laptop birde masaüstü lazım.
masaüstünde monitör olmayacak 4-5 bin arası bir fiyat düşünüyoruz 2 si içinde ayrı ayrı. özel bir kapasiteye ihtiyacımız yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri