İŞEMCİ DEĞİŞTİRMEDE SORUN

34emregunes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Katılım
8 Haz 2019
Mesajlar
13
Tepki
0
Konum
34 | İstanbul Anadolu
<p>Amd ryzen 5 1500x işlemcimi değiştirip 7 2700 koydum fakat tık yok. Psu değiştirdim yine yok.&nbsp;Bip sesi falan yazmışlar gelmedi, ekran yok, fanlar dönüyor, analartta cpu ve dram kırmızı ışıkları yanıyor ne yapmam gerek? (Bilgisayar 5 saniye sonra kendiliğinden kapanıyor)</p>
 

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Katılım
11 Eki 2017
Mesajlar
41,832
Tepki
4,145
Konum
34 | İstanbul Anadolu
34emregunes' Alıntı:
Amd ryzen 5 1500x işlemcimi değiştirip 7 2700 koydum fakat tık yok. PSU değiştirdim yine yok. Bip sesi falan yazmışlar gelmedi, ekran yok, fanlar dönüyor, analartta cpu ve dram kırmızı ışıkları yanıyor ne yapmam gerek? (Bilgisayar 5 saniye sonra kendiliğinden kapanıyor)

Anakartınız 300 serisi ise BIOS güncellemesi yapmadan 2000 serisi bir işlemciyi kullanamazsınız anakart tanımaz işlemciyi. Anakartınız 400 serisinden bir anakart ise ve bu sorunu yaşıyorsanız işlemci montajında bir sorun oluşmuş olabilir PİN eğilmesi vs. gibi bir durum, kontrol edin.
 

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri
Üst