- Tepki
- 104
nzxt z53 sıvı soğutmam 37 derecede işlemci r7700x 58 derecelerde bu fark normal mi acaba? yoksa termal macundan mı kaynaklı sistemi ben topladım
Ne dediğinizi anlamadimnzxt z53 sıvı soğutmam 37 derecede işlemci r7700x 58 derecelerde bu fark normal mi acaba? yoksa termal macundan mı kaynaklı sistemi ben topladım
Hocam konuyla alakasız ama kasanın yani çok sıcak yanıyor ama msı da ise 50 yi geçmiyor neden boyleNe dediğinizi anlamadim
Kasa metalse normal bide hava çıkışı nasılsın önemli olan oHocam konuyla alakasız ama kasanın yani çok sıcak yanıyor ama msı da ise 50 yi geçmiyor neden boyle
Hocam mesh değilKasa metalse normal bide hava çıkışı nasılsın önemli olan o
hocam sıvı soğutma pompası 37 derecede çalışırken cpu 58 derecede çalışıyor neden bu kadar fark var?Ne dediğinizi anlamadim
benimki de mesh değildi msi110R ön kapağını çıkarıp mesh yaptımHocam mesh değil
Normal ? Anormal bir olay yok sakin olhocam sıvı soğutma pompası 37 derecede çalışırken cpu 58 derecede çalışıyor neden bu kadar fark var? Ekli dosyayı görüntüle 22912
benimki de mesh değildi msi110R ön kapağını çıkarıp mesh yaptım![]()
Hocam bende tam bilmiyorum ama işlemciyle pompa arasında neden bu kadar fark var o tuhaf geldiNormal ? Anormal bir olay yok sakin ol
Hocam normal kasa fanlarida yada ekran kartı fanida öyle dikkatli bakın %40 da ekran kartı fanı sıcaklık 53 derecedir meselaHocam bende tam bilmiyorum ama işlemciyle pompa arasında neden bu kadar fark var o tuhaf geldi