Ryzen 2600x Kullanıyorum kasamda Egzoz fanı dışında bir adet daha fan var Bf1-Bf5 Tarzı Oyunlar oynarken işlemcim 85-90 derecelere çıkıyor Normal mi yoksa fan ve sivi soğutma takviyesiyle çözebilirmiyim
Phanteks p350x kullanıyorum önde 1 adet (fazladan 2 adet daha takılabilir) bir adet te egzoz fanım var kasam 4 adet daha fan takılabilecek şekilde destekliyor ve sadece yüksek sistem gereksinimi isteyen oyunlarda işlemcim ve ekran kartım ısınıyor(rtx 2070 ) 85 derecelere kadar çıkıyor hem işlemcim hemde ekran kartımEnes Değirmenci' Alıntı:Bu dediğiniz ısılara oyun da mı ulaşıyorsunuz ? Kasanızdan bir fotoğraf paylaşabilirmisiniz ?
Yardımın için Teşekkürlerugur.gozaydin' Alıntı:İçeri ne kadar fazla hava girerse o kadar iyi akış olur. Ön kısımda 2 fan varsa arkada 1 olsun. Önde 3 varsa arkada 1 yada 2 olsun. Ön fanlar her zaman daha fazla olmalı taze hava ne kadar fazla olursa o kadar iyi bir sirkülasyon olur kasada. Ekran kartınız en az 2 fanlı bir modeldir ve bu kartlar 70 derece sınırını geçmezler yani bir sorun olduğu bariz belli hava akışında. Keza işlemcininde stok fanı maks. 70 derece civarında dolaşır oyunlarda yani sorununuz hava akışından kaynaklı gibi duruyor. Kasa kapağını açıp test edermisiniz birde çok işe yaramaz hava akışı yeterli olmadığı için ama gözle görülür bir sıcaklık düşüşü olursa sorun budur.