ısınıyor gereksiz kasıyor

Ömer Faruk İmir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
öncelikle merhabalar sistemim şu şekilde anlatayım öncelikle
firecolor hd 7750 128 bit 1 gb gddr5 ekran kartı
amd phenom ıı x2 570 3,50 ghz işlemci
8gb ram
 320gb hdd
bilgisayarım sistem gereksinimleri hayli hayli yetttiği oyunlarda bile bir kasma mecvut misal counter 1,6 anlık takılma oluyor far cry 3 ün sistem gereksinimlerine baktım çok rahat şekilde yetiyor fakat anlık donmalar oluyor sebebi ne olabilir ne öneriyorsunuz acilen yanıtlarsanız çok mutlu edersiniz benim çaresiz durumdayım

KS

Ömer Faruk İmir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
işlemci soğutucum stok bilgisayarı toplattırdım macun sürülmemiş gibi geliyor bana çünkü fırın gibi oluyor

E

expert

Guest
Stok yerine iyi bir Soğutucu alırsan daha iyi performans verir zaten amd kalorifer zaten :) sistem driverlari güncelle hepsini öyle dene

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
macun olmama imkanı sıfır :D olmasaydı çalışmazdı :D stok yerine yerine sana tavsiyem akasa venom atto google arat işte üşendim aratıp link atmaya fakat am3 için uyumlu olanı var mı bilmiyorum

E

expert

Guest
Macun olmadan çalışmaz :)
Öyle bir şey yok her türlü çalışır macun işlemci ile fan arasında gözle görülmeyen boşlukları kapatmak için kullanılır

SoğutmaYa etkisi var sistem her türlü çalışır

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teknosoftyazılım' Alıntı:
Macun olmadan çalışmaz :)  
Öyle bir şey yok her türlü çalışır macun işlemci ile fan arasında gözle görülmeyen boşlukları kapatmak için kullanılır

SoğutmaYa etkisi var sistem her türlü çalışır

bununla ilgili bir test yapın video çekin hem kanala koyarsınız bakalım macunsuz kac dk dayanıcak garibim ::D ::D var mısınız hocam ? :D

E

expert

Guest
mehmet' Alıntı:
macun olmama imkanı sıfır :D olmasaydı çalışmazdı :D stok yerine yerine sana tavsiyem akasa venom atto  google arat işte üşendim aratıp link atmaya fakat am3 için uyumlu olanı var mı bilmiyorum

bak burada çalışmazdı diyorsun iyi oku :)  
yapması zor değil pc çalışır sana kapanmaz veya istediğini yaparsın diye bir söylemim yok :)esin net konuşan sensin başkan :)

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teknosoftyazılım' Alıntı:
mehmet' Alıntı:
macun olmama imkanı sıfır :D olmasaydı çalışmazdı :D stok yerine yerine sana tavsiyem akasa venom atto  google arat işte üşendim aratıp link atmaya fakat am3 için uyumlu olanı var mı bilmiyorum

bak burada çalışmazdı diyorsun iyi oku :)  
yapması zor değil pc çalışır sana kapanmaz veya istediğini yaparsın diye bir söylemim yok :)esin net konuşan sensin başkan :)
pardon hocam cahilliğime verin yemin ediyorum yeni farkettim kusura bakmayın   :heart: :p :)  seviliyosunuz

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
macunsuz ben sistemimi açıp test yapmam i7 6700k ya yazık :D 4.6 ghz çalışıyor bide mazallah zeval gelir :D

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
kim dedi onu ya :D ben kendimi bildim bileli benim bilgisayarımda vardı :D fx5200 lerin yeni çıktığı dönemde ilk masaüstünü almıştık onda bile vardı :D he yenilemezdik bilmezdik ama vardı :D

E

expert

Guest
Ben öyle kullanıyordum Pentium III :) ler 4 ler tak yansın :)

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
benim kasanın içi fırın gibi olunca macun sıcakta nerdeyse akıyor işlemcinin üstünden :D hatta yanına buzlu su koyuyorum kasadan gelen ısı ile buz eritirip soğuk su elde ediyorum

KS

Ömer Faruk İmir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
işlemcimi macun olmadan kullandım 3 gün fakat oyunda farkettim fırına koyduğumu sonradan direk bir sıvı soğutma aldım coller masterin v12 s ini takmak için çıkardığımda o kadardi ortada iğne kadar bembeyaz vardı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri