Bende işteyim bakamıyorum eğer öyle bişey varsa şunu alması gerekiyorAnakartda boş slot yok işte. 2 tane var benim gördüğüm kadarıyla ikiside kullanılıyor. Anakartın manualından bakılabilir aslında eve geçince bakarım bi.
Bende işteyim bakamıyorum eğer öyle bişey varsa şunu alması gerekiyorAnakartda boş slot yok işte. 2 tane var benim gördüğüm kadarıyla ikiside kullanılıyor. Anakartın manualından bakılabilir aslında eve geçince bakarım bi.
taktim onu ama sogutucu onerin gozukmuyorKardeşim onu anakartin sys ya da cha fan portuna takacaksin ayrı olarak yer vardır kontrol et ya da anakart yakından çek ben bakim
Kontrolculuk bir durum yok a-rgb değil bunun arka egzoz fan sadece sabit güç lazım o da anakart da vardır
Birde o soğutucu yetmez kule tipi lazım bütçene göre şunlardan bakabilirsin
Attım ama link gelmemiş sanırımtaktim onu ama sogutucu onerin gozukmuyor
hocam simdi benim anakartta ve kontrolcude yer var mi yok mu birde vatana gidip sogutucu taktirmak istesem takarlar miAttım ama link gelmemiş sanırım
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr