oyunlarda %60 kullanımda 85 derece oluyor termal macunu yeni değişmesine rağmen
riva tuner di galibahangi programı kullanıyorsun acaba işlemci ısısını görebilmek için ?
i5 12400f stok fan ileişlemci modelin nedir ? sogutma olarak ne kullanıyorsun ?
5600 e stok fan yetmiyor diyorlardıAğa bende aynı sorun var ryzen 5 5600 ama
stok fan o işlemciyi sogutamayabilir herhangi bir hava sogutucu almanız gereki5 12400f stok fan ile
amd için normal o değerler ama intel için fazlaAğa bende aynı sorun var ryzen 5 5600 ama
daha f/p bir fan önerebilirmisin 800 900 tl civarı bana yetecek kadar çünkü yakın zamanda kasadaki hava srikülasyonu için 3 tane daha fan alıcam onlarında etkisi olur zatenstok fan o işlemciyi sogutamayabilir herhangi bir hava sogutucu almanız gerek
![]()
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.218,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kanka ben belki 7500 yada 7600 lerr geçmeyi dusunuyom sıvı soğutma mi yoksa hava savunması maaşı miamd için normal o değerler ama intel için fazla
daha f/p bir fan önerebilirmisin 800 900 tl civarı bana yetecek kadar çünkü yakın zamanda kasadaki hava srikülasyonu için 3 tane daha fan alıcam onlarında etkisi olur zaten
Hayir intel icinde normal islemciniz ortalama ve isinmasi normalamd için normal o değerler ama intel için fazla
daha f/p bir fan önerebilirmisin 800 900 tl civarı bana yetecek kadar çünkü yakın zamanda kasadaki hava srikülasyonu için 3 tane daha fan alıcam onlarında etkisi olur zaten