1500 TL ye alcağın sıvı soğutma 1500 TL lik kule tipinden baya geri kalır tavsiyem kule tipi hem daha uzun ömürlü daha zahmetsiz1500 TL Hocam
Bu da mantıklı bir seçenek gibi geldi
1500 TL ye alcağın sıvı soğutma 1500 TL lik kule tipinden baya geri kalır tavsiyem kule tipi hem daha uzun ömürlü daha zahmetsiz1500 TL Hocam
Bu da mantıklı bir seçenek gibi geldi
O zaman ryzen 7 5700x ve artic freeze 34 alıyorum ve ayrıyeten 16gb ram ekliyecem uygun mudur son karar bu mudur?5800X alırsan paran boşa gider şahsi fikrim ve 5700x e sıvı soğutma gerekmez Artic Freeze 34 ile 60-65 derece görüyor Aida64 testinde.
1000 TL fark vermeye gerek yok.
Uygundur anakarta işlemciyi takmadan biosu güncellemen gerek ki 5. Nesil işlemci desteklesin. Ram olarak şimdiki ramin ile birebir aynısını al sorun yaşamamak adına.O zaman ryzen 7 5700x ve artic freeze 34 alıyorum ve ayrıyeten 16gb ram ekliyecem uygun mudur son karar bu mudur?
Onu artık bir bilgisayarcıya götürürüm taktırırım çok teşekkür ederim yardımlarınız içinUygundur anakarta işlemciyi takmadan biosu güncellemen gerek ki 5. Nesil işlemci desteklesin. Ram olarak şimdiki ramin ile birebir aynısını al sorun yaşamamak adına.
Gerek yok çok kolay işlem bir Flash size yeterli olur.Onu artık bir bilgisayarcıya götürürüm taktırırım çok teşekkür ederim yardımlarınız için![]()
Malzemeleri sipariş vereceğim önerdiğiniz site var mı hocam ?Gerek yok çok kolay işlem bir Flash size yeterli olur.
TUF GAMING B450M-PLUS II|Motherboards|ASUS Global
Experience superior tech interactions with TUF GAMING B450M-PLUS II. High-performance, feature-rich motherboard, enhancing your gaming stability!www.asus.com
Malzemeleri sipariş vereceğim önerdiğiniz site var mı hocam ?
![]()
AMD Ryzen™ 7 5700X 3.4GHz (Turbo 4.6GHz) 8 Core 16 Threads 32MB Cache 7nm AM4 İşlemci - Kutulu | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Ram marka ve özelliğini yazın ona da bakayım.![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO - Intel / AMD Uyumlu, 2 Adet BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00060A) | Teknobiyotik
Arctic Freezer 34 eSports Intel/ Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Ryzen Serisi ile Tam Uyumlu 2x Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Alman mühendislerin tasarladığı yüksek soğutma performansına sahip Arctic Freezer 34 eSports DUO kule tipi işlemci...www.teknobiyotik.com
MHZ nedir ve 2x8 şeklindemi 1x16 mıApacer Panther Black-Gold 16GB
Görev yöneticisinden baktım 2133 Mhz yazıyorMHZ nedir ve 2x8 şeklindemi 1x16 mı
1x16 gbGörev yöneticisinden baktım 2133 Mhz yazıyor
Bios dan xmp açın gerçek hızına ulaşsın.Görev yöneticisinden baktım 2133 Mhz yazıyor
D.O.C.P ye tıklayıp profile 1 yapın sonra f10 diyip kaydedip çıkın