Yardım Işlemci Anakart Uyumluluğu

madenci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
ıntelcore i7 720QM
Ekran Kartı
ATI Radeon HD 4600 Series
ıntelcore i7 720QM işlemci için windows11 uyumlu hangi anakartı almalıyım bu arda biraz hesaplı olması lezım yardımınıza şimdiden teşekkür ederim.

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
ıntelcore i7 720QM işlemci için windows11 uyumlu hangi anakartı almalıyım bu arda biraz hesaplı olması lezım yardımınıza şimdiden teşekkür ederim.
Hocam öncelikle bütçe nedir o işlemci çok eski bende bir laptop topluyorum eski külüstür ondada İ7 620m var İ7 720qm'de 4 çekirdek olduğu için biraz daha avantajlı ama max oynayabileceğiniz oyun onunla Valorant.

Hocam öncelikle bütçe nedir o işlemci çok eski bende bir laptop topluyorum eski külüstür ondada İ7 620m var İ7 720qm'de 4 çekirdek olduğu için biraz daha avantajlı ama max oynayabileceğiniz oyun onunla Valorant.
Socket G1 anakart bulmak çok zor sene olmuş 2025 tavsiyem ya Radeon HD 4600'ı satıp benim gibi bir laptop toplayın ya da işlemci ve anakartı satıp ölü fiyat bekleyerek APU bir sistem kurun.

Son düzenleme:
KS

madenci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Socket G1 anakart bulmak çok zor sene olmuş 2025 tavsiyem ya Radeon HD 4600'ı satıp benim gibi bir laptop toplayın ya da işlemci ve anakartı satıp ölü fiyat bekleyerek APU bir sistem kurun.
ben oyun için değil windows11 rahat yüklemek için anakartı değiştirmek istiyorum
benimki masaüstü toplama bilgisayar.

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
ben oyun için değil windows11 rahat yüklemek için anakartı değiştirmek istiyorum
benimki masaüstü toplama bilgisayar.
Hocam işte anakartı değiştiremiyorsunuz çünkü çok eski üretimi durmuş bir soket kullanıyor işlemciniz en ucuz anakart 2.5k,2.el bakacaksınız mecburen o zaman ve windows yüklemenin anakart ile alakası yok işlemci-ram ile alakası var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri