İşlemci değişimi sonrası Windows Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ate Mayt Fruitful

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle türkçe klavyem yok, bu yüzden kusura bakmayın. Acil kelimisiniz başlıkta kullanmak biliyorum hoş değil ancak durum gerçekten acil.

Merhabalar, yeni aldığım işlemci geldi. Daha önce bununla ilgili forumda bir şeyler yapmıştık. BIOS 'u daha önce güncelleleme rağmen bugün bilgisayarcıya taktırmaya götürdüğümde güncel değildi. Neyse orada hemen güncellediler. Şimdi yeni işlemci takıldı ancak Windows açılmıyor ve mavi ekran geliyor. Bilgisayarınızda yanlış bir şeyler var diyor. Eski işlemci geri takıldığında hiçbir sorun yok normal açılıyor. Bu gece bilgisayar orada kalacak yarın yeni Windows kurulup verileceğini söylediler.

Bu durum normal mi, veyahut yapmam gereken bir şey var mıdır?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yazınızı düzenledim. ACIL adlı başlıklar forumda yasak görüldüğü zaman düzenleniyor. Klavye sorunu ise önemsiz ama onuda düzenledim.

Windows 'a çipset ile ilgili yani diğer işlemci ile alakalı bir sürücü çakışma yapıyor olabilir. Yani yeni windows kurulumu işi çözebilir herhangi bir ekstra problem göremedim. Duruma göre yarın bilgilendirirsiniz sonrasına bakarız.

KS

Ate Mayt Fruitful

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tesekkurler. konuyu kitlemezseniz sevinirim. yarin bilgilendirme yapacagim. bir daha konu acip kalabalik yaratmiyim :)

tesekkurler

KS

Ate Mayt Fruitful

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
suanda sadece youtube gezinmesi ile 46 derece gordum

lol oynarak denedim : 57 derece gordum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sıcaklıklarda bir sıkıntı yok gayet normal. Dediğiniz ekran kartındaki fark ortam sıcaklığına bağlı olarak değişebilir bir problem göremedim.

Sorun çözüldüğüne göre, başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri