- İşlemci
- 7700x 9800x3d 9950x3d
- Ekran Kartı
- 5070ti 5080
öncelikle elimde olan parçalarla başlıyım işlemci ve ekran kartını daha almadım o konuda tavsiyelere açığım bütçe 60k duruma göre artabilir
Kasa: Fractal Design North White XL
Psu: Rog Strix 1000G
Anakart: Rog Strix B650-a wifi
Ram: Gskill trident z5 neo
SSD: Samsung 980 pro 2TB
kasa içine argb led şerit düşünüyorum o konudada tavsiyeye açığım.Sistem biraz high end tarafına kayıyor niye bütçe 60k diyebilirsiniz şuan için bu kadar bütçe ayırabilirim ama sistemi toplamak için bir acelem yok çeyiz olarak topluyorum yani 60k temsili şuan işlemci için halihazırda 19k bütçem var ekran kartını birz beklicem işlemci olarak 9800x3d veya 9950x3d düşündüm. Sistemi toplayıp 5 sene gibi bir süre upgrade yapmayı düşünmüyorum genelde rekabetçi tarzı oyunlar oynuyorum bir tek istisna black ops6 ve ek olarak gta6 var
Anakart: Rog Strix B650-a wifi
kasa içine argb led şerit düşünüyorum o konudada tavsiyeye açığım.Sistem biraz high end tarafına kayıyor niye bütçe 60k diyebilirsiniz şuan için bu kadar bütçe ayırabilirim ama sistemi toplamak için bir acelem yok çeyiz olarak topluyorum yani 60k temsili şuan işlemci için halihazırda 19k bütçem var ekran kartını birz beklicem işlemci olarak 9800x3d veya 9950x3d düşündüm. Sistemi toplayıp 5 sene gibi bir süre upgrade yapmayı düşünmüyorum genelde rekabetçi tarzı oyunlar oynuyorum bir tek istisna black ops6 ve ek olarak gta6 var
sistem 2k ve ileride 4k olacak şekilde topluyorumöncelikle elimde olan parçalarla başlıyım işlemci ve ekran kartını daha almadım o konuda tavsiyelere açığım bütçe 60k duruma göre artabilir
Anakart: Rog Strix B650-a
sistem biraz high end tarafına kayıyor niye bütçe 60k diyebilirsiniz şuan için bu kadar bütçe ayırabilirim ama sistemi toplamak için bir acelem yok çeyiz olarak topluyorum yani 60k temsili şuan işlemci için halihazırda 19k bütçem var ekran kartını birz beklicem işlemci olarak 9800x3d veya 9950x3d düşündüm
Son düzenleme: