- Tepki
- 4
İşlemciye fanın altındaki demire su deydi açıldığı an kapanıyor su kurursa açılirmj
Eger acmayi denediysen su islemciye girmis olabilir girdiyse ggİşlemciye fanın altındaki demire su deydi açıldığı an kapanıyor su kurursa açılirmj
Açılmıyacak kadar su geldiyse söküp senin kurulaman daha iyi olur. Soketin içine gittiyse bir an önce kurut, kurumasını beklersen kurtaramazsınİşlemciye fanın altındaki demire su deydi açıldığı an kapanıyor su kurursa açılirmj
Soketin içine gitti fon makinesiyle kurutuyummuAçılmıyacak kadar su geldiyse söküp senin kurulaman daha iyi olur. Soketin içine gittiyse bir an önce kurut, kurumasını beklersen kurtaramazsın
Kurut bir an önce, orda kurumasın. Çok yakın tutma, uzaktan tut.Soketin içine gitti fon makinesiyle kurutuyummu
tam kurumadan çalıştırma önc ekendın fanı pcden ayırarak peçete ile kurut sonra senın goremedıgın kucuk noktalar varsa dıye eğüer vaktın varsa 1 gün boyunca kurusunSoketin içine gitti fon makinesiyle kurutuyummu
Düzeldi ama şimdide ekran gelmiyor işlemci fanını soketini çıkardım ondanmi tek işlemci var şimdi kasadatam kurumadan çalıştırma önc ekendın fanı pcden ayırarak peçete ile kurut sonra senın goremedıgın kucuk noktalar varsa dıye eğüer vaktın varsa 1 gün boyunca kurusun
İşlemci fanını sokete tak en azından denemek için. Ekran kartın varsa tak.Düzeldi ama şimdide ekran gelmiyor işlemci fanını soketini çıkardım ondanmi tek işlemci var şimdi kasada
Tekrar aynı sorun oldu ne yapmam lazım actim kasayı ama işlemcide su yok baktimİşlemci fanını sokete tak en azından denemek için. Ekran kartın varsa tak.
Tekrar aynı sorun oldu ne yapmam lazım actim kasayı ama işlemcide su yok baktim
Tmm kurcam simdiknk tam kurumadan neden calıstırıyon ksıa devre yapabılır
Simdi tam calisiyor hiç kapanmıyor ama görüntü yok ramlar sağlam ama fanın altındaki demiri takmadimEger acmayi denediysen su islemciye girmis olabilir girdiyse gg
bios pilini çıkart kasayı psudan kapat bi kaç kez güç düğmesine nbas ama önce pili çıkar 15 20dk bekle sonra tak belki olabilir