İŞLEMCİ HAKKINDA SAÇMALIK (VATANBİLGİSAYAR)

KS

rhankaramazov

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Montajlı alırsanız kurulumu yaparlar diye düşünüyorum ama Vatan bu belli olmaz tabi. Canı intel satmak istemiş olabilir o arkadaşın.
BIOS updatesini biz yapamıyoruz dediler ana merkeze gidip geri gelmesi gerekiyormuş işlemcinin diğer türlü görüntü alamazsın dediler

KS

rhankaramazov

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İşlemci amd zaten de ekran kartını nvidia istiyorsunuz galiba...
ekran kartı güçlü bir kart diye 3060 12gb gözüme kestirdim.
işlemci amd fakat vatanda ki arkadaş bu işlemciyle satın alırsanız ekrana görüntü gelmez diyor BIOS updatesi şart diyor onuda biz yapamayız diyor onun yerine intel öneriyor

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
ekran kartı güçlü bir kart diye 3060 12gb gözüme kestirdim.
işlemci amd fakat vatanda ki arkadaş bu işlemciyle satın alırsanız ekrana görüntü gelmez diyor BIOS updatesi şart diyor onuda biz yapamayız diyor onun yerine intel öneriyor
B450 anakartlar 5. nesillere özel çıkmadı. 5. nesil işlemciler çıktıktan sonra kullanılabilir olmaları için Bios güncellemesi istiyor. Görüntü vermez demesinin nedeni bu. Arkadaşın yazdığı Flashback hakkında bilgim yok. Normalde anakartla uyumlu olan işlemci takılır güncelleme yapılır. Daha sonra yeni nesil işlemci bilgisayara takılır. Vatandakiler bilmedikleri/uğraşmak istemedikleri veya işlemci olmadığı için size böyle söylemişler. b550 alarak sorunu çözebilirsiniz.

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Ben sizin yerinizde olsam sarı sitede sıfır r5 5600 rtx 3060 kombinli kasa ilanlarına bakardım. Son itopya ve vatan kampanyasından alınan kasaların çoğu orada satılıyor:)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri