- Tepki
- 8
Fotoğraftan bişey anlaşılmıyor hocam net çekip atar misinizİşlemcinin üstü böyle oldu calisirmi
Up
Up
Fotoğraftan bişey anlaşılmıyor hocam net çekip atar misiniz
Satsam satilirmiFotoğraftan bişey anlaşılmıyor hocam net çekip atar misiniz
Pin kısmı zarar görmediyse çalışabilir. Test etmeden satamazsın, çalışıp çalışmayacağı kesin değil.
Satsam satilirmi
Up
Pin kısmı zarar görmediyse çalışabilir. Test etmeden satamazsın, çalışıp çalışmayacağı kesin değil.
Simdi bakinPin kısmı zarar görmediyse çalışabilir. Test etmeden satamazsın, çalışıp çalışmayacağı kesin değil.
Kırıldı dediginiz yer işlemcinin köşesi mi yoksa metal kısmın kenarındaki ufak ezik mi? İç kısımda bir sorun oluşmadıysa dıştan sağlam duruyor.
Simdi bakin
Sokete tam oturuyor islemci köşesinde yeşil olan kabuk soyulduKırıldı dediginiz yer işlemcinin köşesi mi yoksa metal kısmın kenarındaki ufak ezik mi? İç kısımda bir sorun oluşmadıysa dıştan sağlam duruyor.
Dediğim gibi içinde bir sorun oluşmadıysa çalışacaktır bence.Sokete tam oturuyor islemci köşesinde yeşil olan kabuk soyuldu
Up
Yapıskann ile açığı kapattım pinlerde bi sorun yok çalışırsa patlarmiDediğim gibi içinde bir sorun oluşmadıysa çalışacaktır bence.
Açık dediğiniz yer nere göremiyorum, köşesi biraz aşınmış gibi sadece. Ya çalışır ya çalışmaz, patlayan işlemci görmedim bugüne kadar. Ama artık çalışsa da satın alan olur mu bilmiyorum.Yapıskann ile açığı kapattım pinlerde bi sorun yok çalışırsa patlarmi
Alt pinlerine bisey olmadı sokete tam giriyor çalışırAçık dediğiniz yer nere göremiyorum, köşesi biraz aşınmış gibi sadece. Ya çalışır ya çalışmaz, patlayan işlemci görmedim bugüne kadar. Ama artık çalışsa da satın alan olur mu bilmiyorum.
İşlemcilerin üst kapağı sökülüyor zaten. Ona hafif bir şey olduysa sorun olacağını sanmam pinlerde de sorun yokmuş, çalışır bence.Alt pinlerine bisey olmadı sokete tam giriyor çalışır
İşlemcilerin üst kapağı sökülüyor zaten. Ona hafif bir şey olduysa sorun olacağını sanmam pinlerde de sorun yokmuş, çalışır bence.
Simdi bakinİşlemcilerin üst kapağı sökülüyor zaten. Ona hafif bir şey olduysa sorun olacağını sanmam pinlerde de sorun yokmuş, çalışır bence.
Dediğim gibi sorun yok gözüküyor. Bence çalışacaktır. Denemeniz lazım daha fazla bir şey diyemem baka baka.
Simdi bakin