İşlemci Macunu Değiştirme

batuqq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selamlar, 12400f işlemcim var stok soğutucu kullanıyordum, sıvı soğutucu takacağım bunun için mx4 macun aldım fakat öncesinde varolanı temizlemek için ne yapmam lazım emin olamadım genelde izopropil alkol ile temizlendiği gördüm, özellikle temizlemek için hangi ürünlere ihtiyacım var bildiğiniz veya kullandığınız ürünler varsa paylaşırsanız sevinirim.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Çok profesyonel olmaya gerek yok. Peçete ile macunu temizleyebilirsiniz.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Selamlar, 12400f işlemcim var stok soğutucu kullanıyordum, sıvı soğutucu takacağım bunun için mx4 macun aldım fakat öncesinde varolanı temizlemek için ne yapmam lazım emin olamadım genelde izopropil alkol ile temizlendiği gördüm, özellikle temizlemek için hangi ürünlere ihtiyacım var bildiğiniz veya kullandığınız ürünler varsa paylaşırsanız sevinirim.
Direk İslak mendille üstünü silin sağ sola tasirmadan en sonda peçete ile kurulayın hocam extra bişeye gerek yok

oyuncubiradam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Eğer varsa gözlük camı silmek için o peçete gibi şeyler onu al sil

Maethril_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Eğer çok kuru değilse peçete en mantıklısı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri