İşlemci pinlerini yamulttum

Deniz Daşçı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar i7 7700k işlemci aldım ve 1150 anakarta takarken yamulttum sonradan öğrendim ki 1151 oldugunu neyse bu işten iyi anlayan bi abi hafif düzeltti ve yeni anakarta taktık ve çalıştı , PC m de msi 1080ti Armor + i7 7700k işlemci 8 GB 3000mhz ram Msi z270 pc mate anakart 650 w powersubbly mevcuttur . powersubbly hariç tüm parçaları pc içinden değiştirdim fakat format atmadım ve şuan aldıgım fps den memnun değilim eskiden pc aşırı efect girince resliyodu şimdi ara sıra resliyo nedense virüsten olabilir , Win 7 kullanıyorum sizce windows 10 yapsam bu  sorunlar düzelirmi ? Format attırmamıştım hala eski anakart ram ve işlemciyle ekran kartını taşıyan windows sistemi duruyo ::D  anlıyorum bi çok kişi şuan belki hakaret ediyo ama yardım edermisiniz işlemcim 8 çekirdekte ısı kontrolü ve çalışmasına baktım çalışıyor . İlginiz için teşekkürler

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
RE: Acill yardıma ihtiyacım var!!

hdsentinel ile diskinizi kontrol edin servise yollamanız sizin için + olacaktır işlemciyi windows 10 a geçmenizdede fayda olacaktır

KS

Deniz Daşçı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Kaan Akgül' Alıntı:
hdsentinel ile diskinizi kontrol edin servise yollamanız sizin için + olacaktır işlemciyi windows 10 a geçmenizdede fayda olacaktır

Hocam dediklerinizi yapiyorum şuan fakat bi sorunum var işlemciyi garanti kabul etmez gibi çünkü kullanıcı hatası büküldü biraz
ama çalışıyo sıkıntı yokgibi hd sentinieldan kontrol ettimde %97 healty ve %29 ısı sorun yok gibi

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

yinede bi yollayın bilgi alın ne kadar isticekler yada yapıcaklarmı

KS

Deniz Daşçı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Arkadaşlar şuana kadar formatıda attım hala pubg açılırken pc yi resliyor son değiştirmediğim 2 şey kaldı biri powersubbly diğer ise harddisk hd değerli gayet normal powersubbly 650 w ekran kartı 1080 ti işlemci i7 7700k anakart msi pc mate ram 8gb 3000 mhz yardımcı olun ya bi çözemedim yeni powersubbly alsam düzelir mi bilemedim

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

hdsentinel ve hwmonitör le ilgili bi foto atarmısın

KS

Deniz Daşçı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Kaan Akgül' Alıntı:
hdsentinel ve hwmonitör le ilgili bi foto atarmısın

Hocam diğerinde ise %100 e %29 du değerleri format attım tekrar yükleyesim yok ama gerekli dersen  yükler atarım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri