- Tepki
- 1
Yani o işlemciyi nasıl bir soğutms ile kullanıyorsunuz ve montajı doğru yapıldı mı? Kendisi güçlü ve soğutması zor bir işlemcidir. Boşta 90 derece ise normal değil.Merhaba Bir konuda yardıma ihtiyacım var yardımcı olabilecek varmı ?
işlemci sıcaklığı 90 Derece ( hiçbir uygulama açık değil )
Normal mi
Merhaba sadece sadece fan soğutması mevcutYani o işlemciyi nasıl bir soğutms ile kullanıyorsunuz ve montajı doğru yapıldı mı? Kendisi güçlü ve soğutması zor bir işlemcidir. Boşta 90 derece ise normal değil.
Eğer amdnin stok fanıysa hiçbir şekilde yetmez. Kule tipi bile soğutmaz. Minimum 240mm sıvı soğutma lazım.Merhaba sadece sadece fan soğutması mevcut
Sadece fan bile olsa 90 hiç normal değil. Öncelikle görev yöneticisinden ney yoruyor ona bir bakın update vs.. gibi bir şey çalıştırıyor olmalı o olsa dahi 90 çok fazla bir kontrol edin fakat işlemciyi sıvı sogutma ile kullanın kullanamıyorsanız voltaj düşümü yada performans olarak ghz kısabilirsiniz sıcaklığı düşürecektir performansada etki eder azda olsa
hızıda düşükte kullanan bişide yok 90 olduğuna emin misin
başka bir programla denermisiniz anlık gösteren
peki oyun açtım Pubg anında 95.5 olması da mı normalBoşta 68-70. Soğutucu yetmiyor.
Değilpeki oyun açtım Pubg anında 95.5 olması da mı normal
Bu konuda ne yapmam gerektiği hakkında bir fikriniz varmı ?
360mm soğutucu almakBu konuda ne yapmam gerektiği hakkında bir fikriniz varmı ?
360mm aldım şimdi montajını yapıp test yapacağım sorun çözülmezse gelirim tekrar360mm soğutucu almak
43 Derece şuan360mm soğutucu almak