- Tepki
- 0
Bilgisayarı yeni Aldım rainbow da işlemci 95 derecenin altına düşmüyor normalmi
Hangi işlemci sogutucunuz nedir?Bilgisayarı yeni Aldım rainbow da işlemci 95 derecenin altına düşmüyor normalmi
5 5600Hangi işlemci sogutucunuz nedir?
Koyacak yerim yok resimdeki yere koydum ondan kaynaklanıyor sanırımnormal hele bıde sıcak yerdeysen sıvı sogutucu veya kule tıpı hava sogutu alabılırsın
Stok soğutucuda zaten 80 ler görünüyor ayrıca sızın koydugunuz yerde egzoz fanından soğuyan hava dışarı atılamadıgı ıcın sistem ekstra sıcak calısıyor. Egzozo fanı duvara cok yakın çünkü. Eğer koyacak baska yerınız yoksa hava sogutucu sartKoyacak yerim yok resimdeki yere koydum ondan kaynaklanıyor sanırım
Bendede aynı kasa var sadece işlemcim 5600x bende de o civarlarda ben sıvı soğutma alacağım.Bilgisayarı yeni Aldım rainbow da işlemci 95 derecenin altına düşmüyor normalmi
Önerebileceğiniz soğutucu var mı? mümkünse 1000tl yi geçmesin.Stok soğutucuda zaten 80 ler görünüyor ayrıca sızın koydugunuz yerde egzoz fanından soğuyan hava dışarı atılamadıgı ıcın sistem ekstra sıcak calısıyor. Egzozo fanı duvara cok yakın çünkü. Eğer koyacak baska yerınız yoksa hava sogutucu sart
Önerebileceğiniz soğutucu var mı? mümkünse 1000tl yi geçmesin.
![]()
ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.117,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Olur.Asus B450M Dragon bu anakarta olur değil mi?
teşekkürler
Önerebileceğiniz soğutucu var mı? mümkünse 1000tl yi geçmesin.