Herkese iyi forumlar. Valorant oynarken işlemcimin sıcaklığım resimdeki gibi sizce bu dereceler normal mi yoksa sıkıntılımı? Çok yüksek ise soğutucu almalımıyım?
İşlemci İ5-11400F
Ekli dosyayı görüntüle 10408
Şu an kullandığınız sistemin linki var mı?
Şu anda hangi kasa ve soğutucuya sahipsiniz?
Eğer satın alacaksanız, tahmini bütçeniz ne kadar?
Peki sıcaklık derecesi yüksek mi sizce yoksa normal mi400'e bunu alabilirsiniz. Şu an kullandığınız soğutucuyu da satarsınız, daha ucuza denk gelir.
![]()
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.218,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şu an kullandığınız soğutucu ile bir süre daha devam edebilirsiniz.
Önümüzdeki günlerde Prime indirimleri olacak. 1-2 gün daha bekleyin, indirim olmazsa T6'yı alırsınız.
Ekli dosyayı görüntüle 10413
O soğutucu için normal denebilir.Peki sıcaklık derecesi yüksek mi sizce yoksa normal mi
Oyunun lobi ekranında olduğum için fps o kadar gözüküyorO soğutucu için normal denebilir.
T6'ya geçtiğinizde tahminen 13~15 derece düşecektir.
Ben sıcaklıktan ziyade, neden 839 FPS aldığınızı merak ediyorum.
Teşekkür ederim önerini dikkate alacağım.FPS'yi monitörün hızına sabitlersen sıcaklık birazcık daha düşebilir, yeni soğutucu alana kadar benim dediğim şekilde kullan bence.
Kasanız zatürre olabilir. Ben de inanmıyordum fakat T6 Ultra o derece iyi bir soğutucu.Peki sıcaklık derecesi yüksek mi sizce yoksa normal mi