İşlemci Stok Fan Ve Stok Fan Kablosu Çıkmıyor.

Ukhozi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
i3-12100F işlemcim var.

Bu videodaki stok fanım var fakat işlemcinin stok fanı ve stok fan kablosu bir türlü çıkmıyor bir türlü termal macun süremedim bende mi problem var anlamadım herkes çok kolay çıkarıyor fakat ben çıkaramıyorum elimle zorladım tornavida ile denedim fakat çıkmadı var mı kolay yolu, şimdiden teşekkürler iyi geceler.

abdullahOCalamayan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Gusül Abdesti Nasıl Alınır?
Niyet Edilir.Ellerini yıkar, vücudunda bir necaset/maddî kirlilik var ise onu temizler, avret yerlerini yıkar. Sonra sağ eli ile üç defa ağzına su vererek iyice çalkalar, daha sonra üç defa burnuna su çekerek temizler ve namaz abdesti gibi abdestini tamamlar. Sonra da vücudunun her tarafını iyice yıkar.

Ekli dosyalar

• Adsz_tasarm_57.jpg
    Adsz_tasarm_57.jpg
    7.8 KB · Görüntüleme: 5

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,239
Niyet Edilir.Ellerini yıkar, vücudunda bir necaset/maddî kirlilik var ise onu temizler, avret yerlerini yıkar. Sonra sağ eli ile üç defa ağzına su vererek iyice çalkalar, daha sonra üç defa burnuna su çekerek temizler ve namaz abdesti gibi abdestini tamamlar. Sonra da vücudunun her tarafını iyice yıkar.
Kardeşim, işlemci stok fanı ile '' Gusül Abdesti '' bir anlam veremedim.

KS

Ukhozi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
ne alaka anlamadım?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,239
i3-12100F işlemcim var.

Bu videodaki stok fanım var fakat işlemcinin stok fanı ve stok fan kablosu bir türlü çıkmıyor bir türlü termal macun süremedim bende mi problem var anlamadım herkes çok kolay çıkarıyor fakat ben çıkaramıyorum elimle zorladım tornavida ile denedim fakat çıkmadı var mı kolay yolu, şimdiden teşekkürler iyi geceler.
@Ajan094

Normal de tırnaklarına hafif bastırınca atması lazım, Bazı stok fanları sert olabiliyor.

abdullahOCalamayan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
kanka onu öyle dalgasına attım kusura bakmada önce vidaları sökücen sonra sağa sola doğru hafifçe kaydırıp kendine doğru çıkartmayı deniyeceksin
bu videoda amd diyor ama gene dene bi istersen başka yöntemlerde var

erdem_guldur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
i3-12100F işlemcim var.

Tırnaklar biraz zor çıkabilir. Bu stok fanlarda çok yaşanan bir sıkıntı. Soğutucunun plasti vidalarını saat yönünün tersine çevir ve kendine doğru çek. Daha sonra fanı sağa sola hareket ettirmeye çalış. Daha sonra kendine doğru çek. Eğer çıkmamakta inat ediyosa ana kartı sök, ana kartın arkasında fanın plastik ayaklarının dışarı çıkan kısımlarını göreceksin. onları elle veya ince uçlu bir penseyle biraz sıkıştırarak sökmeyi dene.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri