- Tepki
- 5,046
Zaten o kutusu ayrı bir para ediyor ben kutu saklamayı seviyorum ki kutuda gelmesi daha güven veriyor
Zaten o kutusu ayrı bir para ediyor ben kutu saklamayı seviyorum ki kutuda gelmesi daha güven veriyor
Ya evet bende kutu seviyorumda şimdi arada ki farka bağlıZaten o kutusu ayrı bir para ediyor ben kutu saklamayı seviyorum ki kutuda gelmesi daha güven veriyor
aradaki farka bağlı kutusuz versiyonu el ile alıncak bi yerde alcaksanız alınYa evet bende kutu seviyorumda şimdi arada ki farka bağlı
Genelde 100 200tl oynuyor bazen kutusuz olması daha pahalıYa evet bende kutu seviyorumda şimdi arada ki farka bağlı
aradaki farka bağlı kutusuz versiyonu el ile alıncak bi yerde alcaksanız alın
Öyleyse eğer tabi kutulu daha mantıklı hem ryzenlerin o tasarımları varya… Rafta çok iyi duruyorGenelde 100 200tl oynuyor bazen kutusuz olması daha pahalı
ayrıca fana para vericen 90 tl daha fazla ver fanlı kutulu al
Yine veriyosun yine veriyosun işteayrıca fana para vericen 90 tl daha fazla ver fanlı kutulu al
90 tlye iyi soğutan fan bulursan bana link atYine veriyosun yine veriyosun işte
Kardeşim şaka mısın? Stok fan soğutamıyor zaten yine 600-700 vereceksin en iyi ihtimalle90 tlye iyi soğutan fan bulursan bana link at
Yo r5 5500 r5 5600 sogutuyorKardeşim şaka mısın? Stok fan soğutamıyor zaten yine 600-700 vereceksin en iyi ihtimalle
ben 7600x e stok fan kullanıyorum sorun yaşamıyorumKardeşim şaka mısın? Stok fan soğutamıyor zaten yine 600-700 vereceksin en iyi ihtimalle
anlamıyo arkadaşYo r5 5500 r5 5600 sogutuyor
Onlar için demiyorum mesela 7800x3d aldın 360mm almadan düzgünce soğutamazsınYo r5 5500 r5 5600 sogutuyor
Ben anlamıyor değilim sen doğru düzgün açıklama yapmıyorsun.ben 7600x e stok fan kullanıyorum sorun yaşamıyorum
anlamıyo arkadaş
Onu soğutacak fan yok üretemezsinOnlar için demiyorum mesela 7800x3d aldın 360mm almadan düzgünce soğutamazsın
Onu soğutacak fan yok üretemezsin
fan üretimleri seriye göre yapılıyor diye biliyorumŞimdi 5500’e stok fan yetiyor ama 5600x’e felan yetmiyor
Neden işlemciye göre koymuyolar? İşlemciyi soğutamıyacaksa neden var?
Bilmediğimden soruyorum.