- Tepki
- 1
Merhabalar 150 lira farkla R5 5600x mi almayalim yoksa 5600 işimi görür mü 5600x de ekstra fana ihtiyacım olur mu ?
İhtiyacınız olur ben 150 TL ise fark bence 5600x seçin.Merhabalar 150 lira farkla R5 5600x mi almayalim yoksa 5600 işimi görür mü 5600x de ekstra fana ihtiyacım olur mu ?
Peki soğutma masrafım ne kadar olur çok da masraf çıkarmak istemiyorum kendimeİhtiyacınız olur ben 150 TL ise fark bence 5600x seçin.
Hava soğutma alırsanız modele göre 1k dan daha düşük olur sıvı soğutma isterseniz eğer 1kyı geçer.Peki soğutma masrafım ne kadar olur çok da masraf çıkarmak istemiyorum kendime
Bildiğiniz soğutucular varsa paylaşabilir misinizHava soğutma alırsanız modele göre 1k dan daha düşük olur sıvı soğutma isterseniz eğer 1kyı geçer.
Sıvı soğutma mı ?Hava soğutma mı? Kasanın kaç MMye kadar sıvı soğutma destekliyor ?Bildiğiniz soğutucular varsa paylaşabilir misiniz
240mm yazıyor sıvı soğutma içinSıvı soğutma mı ?Hava soğutma mı? Kasanın kaç MMye kadar sıvı soğutma destekliyor ?
Sıvı soğutma mı ?Hava soğutma mı? Kasanın kaç MMye kadar sıvı soğutma destekliyor ?
Bütçenize göre alabilirsiniz hocam, 500-1000 arası değişiyor hava soğutmalar. Sıvı soğutma 1.500-2000 arası vardı en son düzgün modeller bütçeye göre öneri yapalım240mm yazıyor sıvı soğutma için
Hava soğutma işimi görecekse hava soğutma alayım 800 bandına kadar çıkabilirimBütçenize göre alabilirsiniz hocam, 500-1000 arası değişiyor hava soğutmalar. Sıvı soğutma 1.500-2000 arası vardı en son düzgün modeller bütçeye göre öneri yapalım
Hava soğutma işimi görecekse hava soğutma alayım 800 bandına kadar çıkabilirim
Bu soğutucunun kasaya veya anakarta sığmama gibi bir olasılığı var mı ?En uygun nerede ise ordan alabilirsiniz Akakçe buraya yönlendirdi beni![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel AMD Kırmızı CPU Soğutucu Fiyatı - Trendyol
Arctic Ar Acfre00060a Freezer 34 Esports Duo - Kırmızı Intel-amd Pwm Işlemci Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Anakarta sığmama gibi bir durum zaten olmaz. Kasa tarafında da kasa 160mm destekliyor ve bu soğutucu da 157mm boyutunda. 3MM Kârdasınız denilebilir.Bu soğutucunun kasaya veya anakarta sığmama gibi bir olasılığı var mı ?
160 mm destekliyor kasaniz hocam sorun olmaz sığarBu soğutucunun kasaya veya anakarta sığmama gibi bir olasılığı var mı ?
160 mm destekliyor kasaniz hocam sorun olmaz sığar
İşlemciyi direk tray olarak almamda bir sakınca olur mu yoksa kutulu mu almam gerekir ?Anakarta sığmama gibi bir durum zaten olmaz. Kasa tarafında da kasa 160mm destekliyor ve bu soğutucu da 157mm boyutunda. 3MM Kârdasınız denilebilir.
inandırıcı gelmedi mi ?150₺ fark iyiymiş.
Kutulu alsan da ayrı olarak kule tipi soğutucu yada sıvı soğutma alman gerekir. Stok soğutucu soğutamaz. Arada ki fark az ise kutulu da alınabilir ama bence gerek yok.İşlemciyi direk tray olarak almamda bir sakınca olur mu yoksa kutulu mu almam gerekir ?
yok hayır zaten kule tipi soğutucu alıcam o yüzden kutulu alayım mı diye sordum gerek varmı manasında ? 220 lira gibi bir fark var aralarındaKutulu alsan da ayrı olarak kule tipi soğutucu yada sıvı soğutma alman gerekir. Stok soğutucu soğutamaz. Arada ki fark az ise kutulu da alınabilir ama bence gerek yok.
5600x linkini atarmısınız?inandırıcı gelmedi mi ?