Merhabalar işlemci için en iyi termal macun arıyorum. İşlemci 5600x soğutucu arctic 240mm pc 7/24 oyunda açık duruyor. Bu yüzden kaliteli bir macun arıyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ediyorum.
gereksiz lükse kaçıyor bütçeniz varsa tercih edebilirsiniz ama mx4 gayet yeterliMx6 nasıl sizceARCTIC MX-6 (8 g) – Ultimate Performance ısı iletken macun, CPU, konsol, grafik kartları, dizüstü bilgisayarlar için, çok yüksek ısı iletkenliği, uzun dayanıklılık, iletken değildir, kapasitif : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ARCTIC MX-6 (8 g) – Ultimate Performance ısı iletken macun, CPU, konsol, grafik kartları, dizüstü bilgisayarlar için, çok yüksek ısı iletkenliği, uzun dayanıklılık, iletken değildir, kapasitif : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu daha iyiMx6 nasıl sizceARCTIC MX-6 (8 g) – Ultimate Performance ısı iletken macun, CPU, konsol, grafik kartları, dizüstü bilgisayarlar için, çok yüksek ısı iletkenliği, uzun dayanıklılık, iletken değildir, kapasitif : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ARCTIC MX-6 (8 g) – Ultimate Performance ısı iletken macun, CPU, konsol, grafik kartları, dizüstü bilgisayarlar için, çok yüksek ısı iletkenliği, uzun dayanıklılık, iletken değildir, kapasitif : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
hocam bütçe varsa kesinlikle bu yunus arkadaşın dediği gibi.Mx6 nasıl sizceARCTIC MX-6 (8 g) – Ultimate Performance ısı iletken macun, CPU, konsol, grafik kartları, dizüstü bilgisayarlar için, çok yüksek ısı iletkenliği, uzun dayanıklılık, iletken değildir, kapasitif : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Hayırlı olsun yalnız sürerken dikkatli ol.Thermal Grizzly - Conductonaut
Bundan aldım bakalım![]()
Nelere dikkat etmem gerekliHayırlı olsun yalnız sürerken dikkatli ol.
çok fazla sürmeyin çok azda sürmeyin x şeklinde sürerseniz daha iyi olur şimdi tarif ederim ama görmeniz daha sağlıklı olur birde kuru macunu temizlerken çok dikkatli olunNelere dikkat etmem gerekli
Hocam işlemcinin dışına kesinlikle taşırmayın temizlemesi zor olur. X şeklinde sürüp biraz yayıp soğutucuyu monte et en uygun bu şekildedir.Nelere dikkat etmem gerekli
hocam şırıngayı sıkarken birden pat diye fırlayabiliyor. çok narin bir ürünNelere dikkat etmem gerekli