hocam anakart am4 mü am5 mi (hiç bilgim yok)R5 5500 kullanırken r5 7500f e geçtim rtx 3070 kullanıyordum eskiden 110fps aldığım yerde artık 100 fps alıyorum sebebi nedir? (pcye format attım)
AM4 anakarta nasıl am5 işlemci takıyım kanka lütfen söyler misinhocam anakart am4 mü am5 mi (hiç bilgim yok)
doğruAM4 anakarta nasıl am5 işlemci takıyım kanka lütfen söyler misin
Cok buyuk upgrade degil ama fpsninde artmasi lazimR5 5500 kullanırken r5 7500f e geçtim rtx 3070 kullanıyordum eskiden 110fps aldığım yerde artık 100 fps alıyorum sebebi nedir? (pcye format attım)
Furmarkta falanda fpsler düşmüş baya şimdi bakıcam o ayarlaraBüyük ihtimal bazı ayarlar sıfırlanmış olabilir. Eski ayarlarını kontrol edebilir misin ? yada en kötü ayarları baştan yapmayı dene pc alındıktan sonra yapılması gerekilenler gibi videolara bakabilirsin.
Sonuçta anakart vs.. de değiştin am5 e geçmek için bundan dolayı öncelikle işlemci ghz si takip et aynı zamanda diğer parçalarıda takip etmek için msi afterburner kullanabilirsin. Belki birşey eco mode gibi bir durumda çalışıyordur.
hocam rdr2de direk defult ayarlara çektim üstteki video ile ya aynı yada 1 2 fps az alıyorumhangi oyunda hangi ayarda kaç alıyorsun bendede 3070 var hikayelilerden sayarsan söylüyüm