i7 13650hx işlemcim cs de garip bir şekilde 100 derecede kalıyor oyundan çıkıncada bir anda 70lere düşüyor dell g16 pc bir fikri olan varsa yardımcı olabilirmi temizliğini yeni yaptım ama termal mağcun değişimi olmadı pc alalı 8 ay oldu
anladım ayarlarımı en düşüğede çeksem garip ama yine 100 dereceleri gösteriyor donanımsal bir problem olabilirmi sadece cs de var bu sorun leptop sogutum var ama bir işede yaramıyorlaptop soğutucu alman lazım mutlaka.
onun harici laptop'u koyduğun yer kumaş filan olmasın zaten sıcağı havayı tutar. 8 ayda termal macun bozulmaz ama sürekli bu değerlerde kullanıyorsan fazla ısınmaktan yapısı bozulmuş olabilir.
genel olarak laptoplar daha fazla ısınıyor. tavsiyem ayarları kıs cs de ayarlarda oyna. monitör ekranın kaç hz ise ayarlardan fps'i sabitle. gereksiz alamayacağın fps lere çok çıkmaya uğraşmasın
çekecez ozaman yapacak bir şey yokbir kaç laptop kullandım, 2010 yılından beri sırayla monster ( modelini hatırlamıyorum )- lenovo y50- hp ( serisini hatırlamıyorum )- hp pavillion i7 - 3050 ti ( hala kullanıyorum ) ısınmayan laptop'a denk gelemedim ben daha.
hatta monster'ı o zaman far cry ya da diablo 2 oynuyordum genelde. bi süre sonra ekran gitti simsiyah kaldı. ekran kartı chipseti yanmış dedi servis. fazla ısınmaktan dediler doğru yanlış bilemiyorum![]()
var bendede yükselt,lebilir ama benim odamda çok sıcak oda bir sorunINC-601GSMSX 7-17'' 6XFAN 2XUSB 6 KADEMELİ GAMİNG NOTEBOOK SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INC-601GSMSX 7-17'' 6XFAN 2XUSB 6 KADEMELİ GAMİNG NOTEBOOK SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
şundan var bende ama bazı fanlar zmanla bozuldu 2-3 tane anca calısıyoreğimli kullanıyorum en azından rahat hava alsın diye yine de 95 ler çok rahat görüyor oyuna girersem