arkadaşlar iyi günler. i7 11700f işlemcim var. cs2 oynarken ortalama 200 fps alıyorum. değerlere baktığımda işlemci 4.8ghz leri bulmadığı için düşük aldığımı düşünüyorum. bunun için ne yapabilirim?
Çoklu işlemci performansı düşük olduğu için normalarkadaşlar iyi günler. i7 11700f işlemcim var. cs2 oynarken ortalama 200 fps alıyorum. değerlere baktığımda işlemci 4.8ghz leri bulmadığı için düşük aldığımı düşünüyorum. bunun için ne yapabilirim?Ekli dosyayı görüntüle 28470
Yaparsın ama ayni orandada ısınıro ne demek hocam ? ben bunu arttırıp 4.8 yapamaz mıyım ?
ısınsın hocam zaten artctic 240 mm sıvı soğutma var. nasıl yapabilirim anlatır mısın ?Yaparsın ama ayni orandada ısınır
Bi stres testi yap sonra oyuna girısınsın hocam zaten artctic 240 mm sıvı soğutma var. nasıl yapabilirim anlatır mısın ?
Hocam evet neden çıkamıyor anlamıyorum. Soğutucum üst seviye benceÖncelikle evet işlemciniz çok performanslı çalışamadığı için düşük fps alıyorsunuz çünkü cs ve valorant işlemci tabanlı oyunlardır. İşlemcinizde OC yapma imkanınız yok çünkü K ibaresi bulunmuyor. Ama normalde işlemcinizin. Max Turbo hızı 4.9 olarak gözüküyor buna çıkamamasında garip bir sorun yani ve serin çalışmasına rağmen.
Soğutucu ile çalışmamanin alakası yokHocam evet neden çıkamıyor anlamıyorum. Soğutucum üst seviye bence