İşlemcimde Problem Olduğunu Hangi Programla Anlayabilirim

Garezm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sistemimde 3 4 gündür bır sıkıntı var konu açmıştım daha önce sıkıntı faal olmadığı sürece şüphe ettiğim ram ve işlemcimi test etmek istiyorum ve memtest yapmaya karar verdim şu ana kadar kapanma yaşanmadı bunu bitirebilirsem işlemciyi de teste sokup bozuksa bozuk olup olmadiğini anlamak istiyorum bunu yapabileceğim bir program var mı prime95 falan işe yarar mı

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Sistemimde 3 4 gündür bır sıkıntı var konu açmıştım daha önce sıkıntı faal olmadığı sürece şüphe ettiğim ram ve işlemcimi test etmek istiyorum ve memtest yapmaya karar verdim şu ana kadar kapanma yaşanmadı bunu bitirebilirsem işlemciyi de teste sokup bozuksa bozuk olup olmadiğini anlamak istiyorum bunu yapabileceğim bir program var mı prime95 falan işe yarar mı
Aida64 ve Prime95 kurup deneyebilirsiniz, eğer kapanmazsa sorun yok demektir

KS

Garezm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
evet bir sorun olursa pc kapanır, test bitene kadar pc kapanmazsa bir sorun yok demektir büyük ihtimalle
Reis önceki soruma yazmıştın sorunun ne olduğunu biliyorsun
30dk yükte çalışti işlemci 95 derecede ve kapanmadı
Bu işlemcide bir sorun olmadığını gösterir mi sence yoksa bizim farketmeyeceğimiz bir sorun olabilir mi
Memtest testi de temiz çıktı
Şimdi itopyaya gittiginde bilgisiyardaki sorunu tespit edememe durumu olur mu ondan korkuyorum😅

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Reis önceki soruma yazmıştın sorunun ne olduğunu biliyorsun
30dk yükte çalışti işlemci 95 derecede ve kapanmadı
Bu işlemcide bir sorun olmadığını gösterir mi sence yoksa bizim farketmeyeceğimiz bir sorun olabilir mi
Memtest testi de temiz çıktı
Şimdi itopyaya gittiginde bilgisiyardaki sorunu tespit edememe durumu olur mu ondan korkuyorum😅
Yaşadığınız sorun ne? 95 dereceyi görebilir bende de 96 derece görmüştü render da, kapanmadıysa da bir sorun gözükmüyor

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri