İşlemcisiz Anakartı Test Etmek

egladorsy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar şuanlık pc topluyorum aşama aşama asus b350 m-k  anakart aldım kasa olarak ise : http://www.vatanbilgisayar.com/xigm...12cm-led-fan-usb-3-0-midt-atx-siyah-kasa.html
 Güç kaynağı aynı kasa markası 600 w 80 plus sertifikalı psu var.
Asıl sorum şu işlemci daha almadım, kasanın fanlarını falan görmek için anakartı psu'yı kasaya montaj yaptım tüm power sw ler dogru oldugu halde başlat düğmesine bastığımda hiç bir tık olmuyor. Netten izlediğim videolarda işlemcisiz bakabiliyorlar. Acaba işlemcisiz anakart elektrik almıyormu ? bilgili biri yardımcı olabilir mi ona göre geri götüreceğim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Direkt olarak Güç kaynağından Molex ile bağlantıda bu dediğin mümkün. Senin gördüklerin uzay sistemler ve işlemci dahil herşey bağlı durumda oluyor. Fanları Güç Kaynağındaki Molex uçlarına bağlayıp test edebilirsin. 
134175d1274896670-perehodniki-molex-3pin-4126624.jpg
bu resim deki gibi uçlar ve resimdeki gibi bir çoklayıcı dönüştürücü ile bağlanıyor. Bu ürünü alabilirsin 5 Fan bağlanıyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hayır çalıştıramazsın CPU yerine geçen araçlar var sadece anakatı çalıştırmak için CPU soketine bir parça takıyorsun ve anakart çalışıyor ama bunun dışında bir yol bilmiyorum. Bu parçayı bulabilirsen satın alabilirsin ama ben türkiyede görmedim bu parçayı yabancı forumlarda videosunu görmüştüm.

KS

egladorsy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Hayır çalıştıramazsın CPU yerine geçen araçlar var sadece anakatı çalıştırmak için CPU soketine bir parça takıyorsun ve anakart çalışıyor ama bunun dışında bir yol bilmiyorum. Bu parçayı bulabilirsen satın alabilirsin ama ben türkiyede görmedim bu parçayı yabancı forumlarda videosunu görmüştüm.
peki hocam teşekkürler işlemci gelince test edeyim bi an dedim anakarttamı sıkıntı var diye şüphe ettimde ondan

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri