Soru İşletme Mezunu Birisi Yönetim Bilişim Üzerine Tezsiz Yüksek Lisans Yapabilir Mi ?

mrflex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
4 Yıllık İşletme mezunu birisi tezsiz yüksek lisans olarak yönetim bilişim sistemi üzerine yüksek lisans yapabilir mi?

behnankmscu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
4 Yıllık İşletme mezunu birisi tezsiz yüksek lisans olarak yönetim bilişim sistemi üzerine yüksek lisans yapabilir mi?
Tezsiz yüksek lisans için ücret gerekmektedir. İşletmenin ise yönetim bilişim üzerine dal veren üniversite araştırması yapman lazım. Tezsiz olduğu için bulabileceğine inanıyorum. Yüksek lisans yapmak istediğin üniversitenin sayfasını kontrol edebilirsin veya hangi üniversiteler o daldan alım yapıyor araştırabilirsin.

KS

mrflex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Tezsiz yüksek lisans için ücret gerekmektedir. İşletmenin ise yönetim bilişim üzerine dal veren üniversite araştırması yapman lazım. Tezsiz olduğu için bulabileceğine inanıyorum. Yüksek lisans yapmak istediğin üniversitenin sayfasını kontrol edebilirsin veya hangi üniversiteler o daldan alım yapıyor araştırabilirsin.
işletme ile yönetim bilişim sistemleri benzer dersleri var o yüzden yönetim bilişim sistemleri üzerine tezsiz yüksek lisans programı vardır diye düşünüyorum hocam sizce ?
Tezsiz yüksek lisans için ücret gerekmektedir.
ücret sorun değil hocam

behnankmscu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
işletme ile yönetim bilişim sistemleri benzer dersleri var o yüzden yönetim bilişim sistemleri üzerine tezsiz yüksek lisans programı vardır diye düşünüyorum hocam sizce ?

ücret sorun değil hocam
Açıkçası lisans dersleri ve lisans üstü dersler benzese bile her bölümde yüksek lisans yapılamıyor. Ama dediğim gibi önce üniversiteyi seçin ki daha kolay yoldan bulabilirsiniz. Çünkü, benim bildiğim herhangi bir site yok şu bölümden şu yüksek lisans yapılır diye. Öğrenci iseniz hocalarınıza danışabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri