İSO dosyasını ikiye bolme

Ömer Güncü

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
BEYLER İŞLETİM SISTEMINI HARTDISKE KURMAK ISTIYORUM ANCAK FAT32 8 GB'LİK DOSYAYA IZIN VERMIYOR  :s :mad:
BU DURUMDA;
1>DOSYAYI İKİYE BÖLEBİLİR MİYİM ?
2>FAT32-->EXFAT YAPABILIR MIYIM ?

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
İşletim sistemini hdd ye ne ile kuruyorsun. Normal format atmıyormusun. Yaptığını anlamadım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
FAT32 biçimi 4 GB boyuttan fazlasını yazmaya izin vermez ki zaten 4 GB boyuttan yüksek değil Windows 10 dosyası. Ancak aşağıda anlattığım şekilde yapabilirsiniz aynı şekilde sorun olmadan yine UEFI bir format atmış olursunuz.

https://rufus.ie/tr_TR.html bu yazılımı indirin ve açın aşağıdaki resimdeki ayarları yapın. USB 'nizi Aygıt bölümünden seçin ve SEÇ yazan kısımdan Windows ISO dosyanızı seçin sonra Disk Bölüm Düzeni kısmı GPT ve Dosya Sistemi NTFS olsun ve Başlat deyin uyarı çıkacak diskteki her şey silinecek diye tamam deyin ve hepsi bu kadar.

Screenshot-1.png

KS

Ömer Güncü

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Beyler olqy şü phoenix diye android isletim sistemi var bu sistemin kurulumunda data diye bir dosya var bu indirdigim android dosyasın8n depolama alana8
Sorun şuki phoenix os sadece fat 32 ile bicimlenmis hdd istoyor ben E diye 16 gb hdd aciyorum ancak icine 4 gb data atabiliyorum
Kurulumda 16 veya 32'ye kadar arttirabiliriz
Amacim bir 16 gb data dosyasini 4'e bolmek ve ayni sekilde E klasorune atmak
[

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri