İstatistik Ve Bilgisayar Bilimleri Bölümlerinin Farkı Nedir?

heracles

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar selam,

Ben istatistik bölümü okuyorum bugün internette denk geldim bilgisi olan cevaplayabilir mi İstatistik ve bilgisayar Bilimleri bölümü var bir de sadece İstatistik bölümü var bu 2 bölümün farkı nedir? Ben sadece istatistik okuyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Hem okurken derslerde degisimler olur hem de mezun oldugunda basvurabilecegin alanlarda farkliliklar olur

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Arkadaşlar selam ben istatistik bölümü okuyorum bugün internette denk geldim bilgisi olan cevaplayabilir mi İstatistik ve bilgisayar Bilimleri bölümü var bir de sadece İstatistik bölümü var bu 2 bölümün farkı nedir? Ben sadece istatistik okuyorum
Her fakultenin dersi değişir. Ogrenci islerini arayip sorabilirsin mumkunse git direk görüş

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,036
İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri bölümü ile birlikte bölümün eğitimini alan öğrenciler kendilerini bilgisayar alanında geliştirebilirler.

KS

heracles

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri bölümü ile birlikte bölümün eğitimini alan öğrenciler kendilerini bilgisayar alanında geliştirebilirler.
Hocam ben sadece istatistik okuyorum ama genede bilgisiyara ağırlık versem kapatamaz mıyım bu açığı

KS

heracles

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam ben sadece istatistik okuyorum ama genede bilgisiyara ağırlık versem kapatamaz mıyım bu açığı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri