İstediğim Fps Vermiyor

ben bora

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar forumda ikinci sorum şu
Xfx 6750 xt 12 gb modeli işlemcim 5600 amd
16gb ram var hiç bir overclock yapmadm bios ayarından hiç bir ayarı yükseltmedim bunların etkisi olur mu bir de 2k destekliyor ama 1920x1080 monitör var bu fps düşüklüğüne yer açarmk

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
fps düşer 2k kart işlemci darboğaz yapabilir bazı oyunlarda. 2k monitör tavsiye ederim. ryzen masterdan pbo ve optimizerı açabilirsin.

Emirhanbayramf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
108
Arkadaşlar forumda ikinci sorum şu
Xfx 6750 xt 12 gb modeli işlemcim 5600 amd
16gb ram var hiç bir overclock yapmadm bios ayarından hiç bir ayarı yükseltmedim bunların etkisi olur mu bir de 2k destekliyor ama 1920x1080 monitör var bu fps düşüklüğüne yer açarmk
Çokta rahatsız etmeyecek şekilde %9 luk bir darboğaz yaşanır.
Pc-builds info : Oyun oynarken grafik kartınız mümkün olan maksimum performansta çalışmayacaktır (maksimum düzeyde kullanılmayacaktır), çünkü işlemciniz verileri yeterince hızlı işlemeyecek ve iletmeyecektir. Bu teorik olarak işlemcinizin kullanımının maksimum olacağı ve grafik kartının potansiyelinin tam olarak kullanılmayacağı anlamına gelir.

konuray

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
bu fps olaylarıda mesela benim canımı sıkıyor .. youtubede izliyorum adam i9-13900k 4090lık sistem kuruyor örneğin adam 2k, 4k full ayarlarda oynuyor 120-130 fps alıyor.. benim böyle bir sistemden beklediğim performans en az 250 fps olmalı :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri