- Tepki
- 2,986
Ya o banda güzel bi klavye gelsin alim 200 liraya almıştım membran bişi güzel ama mekanik istiyomSanmam ya red ya blue gelir 1.3k civarı
Ya o banda güzel bi klavye gelsin alim 200 liraya almıştım membran bişi güzel ama mekanik istiyomSanmam ya red ya blue gelir 1.3k civarı
Umarım iyisinden klavye gelir klavyede bozuldu valla çok pahalılar 1000-1300 arasına güzel bişi görim direk alcemmAz kaldı bakalım neler olacak![]()
Öyle gelir dediğim gibi asus rog strix nx deluxe gelicek ya red yada blueUmarım iyisinden klavye gelir klavyede bozuldu valla çok pahalılar 1000-1300 arasına güzel bişi görim direk alcemm
Nerden bilion ya belki tkl gelcek vala canım sıkılıyo nx sevmiomÖyle gelir dediğim gibi asus rog strix nx deluxe gelicek ya red yada blue
Nx gayet güzel tkl gelirse s.s 3 tkl gelir 600 700 civarıNerden bilion ya belki tkl gelcek vala canım sıkılıyo nx sevmiom
Ya ben fullsize sevmiyorumNx gayet güzel tkl gelirse s.s 3 tkl gelir
Atom gelirse mekanik gelir tkl sanmıyorumYa ben fullsize sevmiyorum
İkinciel klavye bakın. Genelde klavyeler sorun çıkarmıyor ikinciel. Ben keychron K1 aldım 900₺ 2 aylık TR ürünüYa o banda güzel bi klavye gelsin alim 200 liraya almıştım membran bişi güzel ama mekanik istiyom