Aradım tek psuyu istemediler ekran kartını çıkarıp kasayı gönderin dediler ama kasanın değişmesi önemli değil bence sonuçta içindeki parçalara bakıcaklarhazır sistemlerde bi sorun olunca firma komple parçaları gönderin diyorladı. Arayıp öğrendiniz mi?
Sağolun Başka psu ile denedim kasada tık yok anakarta zarar gelmiş olabilir anakartın garantisine baktım devam ediyor göndericem fakat kasa değişti diye almazlar diye sadece teredüte kaldım ama parçaların sonuçta garantisi var birde kasayı sattım gameboosterdıParçaların sağlam ve test edebildiysen arayıp durumu anlat muhtemelen sadece güç kaynağını isterler sisteme zarar gelmediyse , geçmiş olsun bu arada Asus gibi güç kaynağı bile patlıyorsa gamebooster ve rampageye falan mı güvenmeliyiz2 haftalık PSU nasıl patlar ya
Hayır yoktu malesef bilsem alırdım akım korumalı priziPek sorun olacağını düşünmüyorum çok geçmiş olsun , bende Asus rx6600 aldım coilwhine çıkmıştı şişirilmiş bir marka olarak görmeye başladım artık, birde akım korumalı priziniz yok muydu ?
Çok teşşekürler umarım düzelir süreç hakkında gelişmeleri yazarım sorun yok hocamEn kısa zamanda çözülür umarım , sürec hakkında ara ara yazarsanız belki başka arkadaşların başına gelir ise yardımcı olmuş olursunuz tekrar geçmiş olsun![]()