Öneri İtopya Garip Garanti Olayı

sokaner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Merhaba hocamlar ben itopyadan hazır sistem almıştım arızalandı ve salı günü itopyaya yurtiçi kargo ile gönderdim sonra bugün yurtiçi kargodan bildirim geldi ve tarafıma ürün gönderildiğine dair hiçbir dönüş yapılmadan nasıl gönderiyorlar yani sorun çözüldü mü aranmadım bile 2 günde sorunumu nasıl çözdüler anlamadım işin garibi müşteri hizmetlerini aradım sordum bana geri dönüş olmadı kargoya vermişiniz falan diye ama müsteri hizmetlerindeki beyfendi ürününüz inceleniyor kargoda değil dedi hangisine inaniyim wtf psu patlamıştı ve bios ayarında sorun vardı ama kasamı değişmiştim e posta ve not ile belirtim sorunlarımı

Ekli dosyalar

• 241CA815-B155-4FBC-87F1-FE96ED53E9C3.jpeg
    241CA815-B155-4FBC-87F1-FE96ED53E9C3.jpeg
    285.9 KB · Görüntüleme: 25

Skroz34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Merhaba hocamlar ben itopyadan hazır sistem almıştım arızalandı ve salı günü itopyaya yurtiçi kargo ile gönderdim sonra bugün yurtiçi kargodan bildirim geldi ve tarafıma ürün gönderildiğine dair hiçbir dönüş yapılmadan nasıl gönderiyorlar yani sorun çözüldü mü aranmadım bile 2 günde sorunumu nasıl çözdüler anlamadım işin garibi müşteri hizmetlerini aradım sordum bana geri dönüş olmadı kargoya vermişiniz falan diye ama müsteri hizmetlerindeki beyfendi ürününüz inceleniyor kargoda değil dedi hangisine inaniyim wtf psu patlamıştı ve bios ayarında sorun vardı ama kasamı değişmiştim e posta ve not ile belirtim sorunlarımı
aga ya nedir bu sansızlık sendeki bi iste iyi gitse

gemini

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
aga bu siteler böyle maalesef ben artık amazon dışında hiç bir yerden bir şey almayacam ben de sinerjiden monitör aldım sıkışmış piksel vardı üründe 5 tane falan gönderdim üründe sorun yok diye beni aramadan sormadan direkt bana geri göndermişler bu sabah bi şok ile uyandım kargo dağıtıma çıkarılmış diye

Teolojik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
3 ay önce almıştım bende itopyadan daha psuya kabloyu taktığım gibi kıvılcım atmaya başladı sistemi başlatmadan direkt gönderdim 2 günde psuyu değiştirip yolladılar. Ama hazır sistem alındığında ürün iadesi olmaması ve bunu sorun çıktığında öğrendiğimde şok olmuştum. Sıfır ürün alıyorum ve garantiye gidip yapılmasını bekliyorum çok saçma bir şeydi. Ayrıca müşteri hizmetlerini aradığımda yaklaşık 20 dakika beklediğimde oldu ulaşabilmek için sıraya sokuyorlar ve o sıra hiç gelemeyecek gibi oluyor.

Hephaistos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Ben de itopyayla sorun yaşadım. Fethiye'de yaşıyorum İstanbul'a gidip Acıbadem mağazalarına gittim. Orada hemen çözülmeye başlandı şimid iademi bekliyorum. Hatta şansıma Ruhi Sarı falan vardı video çekiyorlardı. Bir de öyle deneyin olmadı arayarak çözebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri