Soru Itopya Hazır Sistem

kayaoffiziel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
itopyadan sipariş vermek gerçekten insanı hayattan soğutuyor 3 4 gün hazırlanıyor ayağına kandırıp 2 gündürde faturalanıyor diye oyalanıyolar 100 kere söyledim acileyeti var diye bi kasa toplamak bu kadar mı zor bilseydim demonte sipariş edip kendim hallederdim her neyse sorum şu malum artık bekleye bekleye haftasonu oldu ve hala faturalanıyorda sizce pazartesi kargoya verilir mi yoksa hala oyalamaya devam mı ederler

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Bu olay sadece itopya için geçerli değil hocam. Neredeyse bütün hazır sistem satan firmalar bekletiyor çünkü arkaplanda hem çok yogunlar hem işler uzun sürüyor. Yani siz sipariş verince bilgisayar başında biri hadi bu kişi siparis vermiş seri toplayalım olmuyor. Kaç yüz tane sipariş hepsi sırayla toplanıyor hazırlanıyor. Sene 2023 diyebilirsiniz ama hazır sistem de böyle :/ . Pazartesi salı çıkış yaparlar bence

PASSİON

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
itopya her zaman ürünü geç kargoya veriyor ram monitör vs aldım ve fiyatlarıda diğer firmalara göre aşırı kazık alışveriş yapmanızı tavsiye etmem

KS

kayaoffiziel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu olay sadece itopya için geçerli değil hocam. Neredeyse bütün hazır sistem satan firmalar bekletiyor çünkü arkaplanda hem çok yogunlar hem işler uzun sürüyor. Yani siz sipariş verince bilgisayar başında biri hadi bu kişi siparis vermiş seri toplayalım olmuyor. Kaç yüz tane sipariş hepsi sırayla toplanıyor hazırlanıyor. Sene 2023 diyebilirsiniz ama hazır sistem de böyle :/ . Pazartesi salı çıkış yaparlar bence
haklısınız hocam tek sipariş veren ben değilim fakat belirli gün vermeleri sinir ediyorlar insanı en azından şu gün kargoya verilir diye kesin konuşulacağına yoğunluktan dolayı altı yedi gün sürebilir deseler daha iyi en azından biz hem her gün beklenti içinde olmayız hemde işlerimizi ona göre planlarız😊

itopya her zaman ürünü geç kargoya veriyor ram monitör vs aldım ve fiyatlarıda diğer firmalara göre aşırı kazık alışveriş yapmanızı tavsiye etmem
fiyat benim için önemli değil hocam ama mutlaka doğrudur bende bu siteden ilk defa alışveriş yaptım

goktancelik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
49
Valla ben itopyadan 2 kere sistem aldım ikiside 5 iş gününde kargoya verilip 2 günde kargoda geldi toplam 1 haftada. Ama geçen hafta 2 gün önce sipariş verdim ve garip bir şekilde 1 günde kargoya verilip sonraki gün toplam 2 günde elime ulaştı. Yoğunluktan dolayı gecikmeler oluyor sanırım.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
haklısınız hocam tek sipariş veren ben değilim fakat belirli gün vermeleri sinir ediyorlar insanı en azından şu gün kargoya verilir diye kesin konuşulacağına yoğunluktan dolayı altı yedi gün sürebilir deseler daha iyi en azından biz hem her gün beklenti içinde olmayız hemde işlerimizi ona göre planlarız😊

fiyat benim için önemli değil hocam ama mutlaka doğrudur bende bu siteden ilk defa alışveriş yaptım
Valla hocam mouse servise verdim değişim yapılacak dedi sonra itopya ya gönderdim değişim kağıdı ile tek yapacakları değişim herşey tamam 13 gün bekledim. İnceleme yok arıza giderme yok sadece kağıda bakıp değişim yapacaklardı. İtopya yavaş o konularda

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri