İtopya kredi kartı taksitleri

Buraqxs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar. İtopya dan  kredi kartına peşin alıp banka ya taksitle ödeme gibi birşey var mıdır ve taksit seçenekleri kart bilgilerini girdikten sonra mı seçiliyor bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

berke0KXX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam öncelikle kartınızın banka kartımı veya alışveriş kartımı olduğu öğrenin kart bilgilerini girdikten sonra zaten maksimum taksit sayısı belirlenecektir 
ayrıca taksit yapmanızı önermem iade veya iptal oldumu taksit taksit iade yapılır :D

KS

Buraqxs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam benim amacım zaten itopya dan taksit yapmayıp peşin alıp aradaki vade farkını olabildiğince en düşük yapıp bankaya taksitle ödeme yapmak öyle bir şey mümkün mü onu sordum

berke0KXX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: İtopya kredi kartı taksitleri

Ne desem bilememiş olurum bunu en iyi cevaplayacak itopya müşteri hizmetleri oda ulaşailirsen

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Buraqxs' Alıntı:
Hocam benim amacım zaten itopya dan taksit yapmayıp peşin alıp aradaki vade farkını olabildiğince en düşük yapıp bankaya taksitle ödeme yapmak öyle bir şey mümkün mü onu sordum

Eğer itopyadan tek çekim alıp bankanıza taksit taksit ödemek istiyorsanız bu konuyu bankanızla görüşmelisiniz. İtopyanın elinde değil bu durum. Kaldı ki banka da taksitli ödemeye faiz/vaade farkı koyacaktır.

bados123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Cvp: İtopya kredi kartı taksitleri

Taksit sayısı arttıkça vade artıyor. Mesela 2 taksit yapıp bankandan 4 taksit daha istersen çoğu banka vade alıyor yine.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri