benim sistemi kargoya vermişler saat 12 gibi yarın gelicekdiyolar internet siparişlerinizde depoda gönderiliyor mağazalarımızdan alamazsınız. kargoyu beklemek zorundasınız
benim sistemi kargoya vermişler saat 12 gibi yarın gelicekdiyolar internet siparişlerinizde depoda gönderiliyor mağazalarımızdan alamazsınız. kargoyu beklemek zorundasınız
bolt kargoysa gun ıcınde gelırbenim sistemi kargoya vermişler saat 12 gibi yarın gelicek
yurticibolt kargoysa gun ıcınde gelır
saat 7 olmuş daha gelceğini sanmıyorumbolt kargoysa gun ıcınde gelır
sen ne zaman sipariş ettinbenim sistemi kargoya vermişler saat 12 gibi yarın gelicek
çarşamba gece 11 gibisen ne zaman sipariş ettin
bende çarşamba gecesi 00.30 gibi sipariş ettim benimkini bilerek bekletiyorlar herhaldeçarşamba gece 11 gibi
faturalanıyomu şuan seninkibende çarşamba gecesi 00.30 gibi sipariş ettim benimkini bilerek bekletiyorlar herhalde![]()
stokta olmayabilirbende çarşamba gecesi 00.30 gibi sipariş ettim benimkini bilerek bekletiyorlar herhalde![]()
stokta yoksa sipariş almazlar stok yenilendiğinde sipariş etmiştimfaturalanıyomu şuan seninki
stokta olmayabilir
daha o faturalancak ordada1 gün oyalancak
şuan faturalanmaya geçti benimki bugün kargoya verildi yazısı gelmezse kendilerinin söylediği 5 gün süresi geçmiş oluyor
Benim PC geldi faturalama yazısı 1 gün sürüyorşuan faturalanmaya geçti benimki bugün kargoya verildi yazısı gelmezse kendilerinin söylediği 5 gün süresi geçmiş oluyor
hayırlı olsunBenim PC geldi faturalama yazısı 1 gün sürüyor
Benimki şuan bolt kargoya verilmiş yarın gelir heraldeBenim PC geldi faturalama yazısı 1 gün sürüyor
benım bugun geldiBenimki şuan bolt kargoya verilmiş yarın gelir heralde