Maalesef fiyat yakın olsaydı Tüketici Hakem Heyeti sizi haklı bulacaktı. Ancak Fiyat piyasanın neredeyse %100 altında olduğu için bu gösterdiğiniz fiyata istinaden söylüyorum. Ürünün akakçe fiyatı 9K. Dediğim gibi piyasa fiyatının arasında çok fark olduğu için %100 hakem heyeti satıcıyı haklı bulacak ve para iadenizi sağlayacaktır. Tabii ki günlük satış raporlaması yapılmıyor ise kargoya verilme şansıda var.agaaa be ama anayasal olarak üstüne gitsem sonuç çıkmaz mı?
indişrim yapmış ise verirDün 5k görünüyordu bende hemen aldım. Şuan fiyat güncellemesi yapılmış.Sinerji sizce yollayacak mı?
Ekli dosyayı görüntüle 20055
düzeltme için çok sağol. Yanlış belirtmişim İtopya olacak.sinerji değil ki bu itopya
Evet bende o şekilde görüp aldım. Umarım bi sıkıntı çıkmaz. Aslında ihhtiyacım da yok ama aşırı fiyat farkını görünce aldım şansımı denemek için.Dün forumda indirimde diye konusu açılmıştı o ssd için aldığınız fiyat üzerinden.
Sisteme girildiyse vermeleri lazım bazen boyle garip indirimleri oluypr itopyanin gelebilir ayrica tum gün fiyat ayni kaldiysa yanlışlık yoktur eğer 1 2 dk icinde fiyat yeniden duzenlendiyse iptal edebilirlerDün 5k görünüyordu bende hemen aldım. Şuan fiyat güncellemesi yapılmış.İtopya sizce yollayacak mı?
Ekli dosyayı görüntüle 20055