Soru İtopya Siparişi Iptal Eder Mi?

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Dün 5k görünüyordu bende hemen aldım. Şuan fiyat güncellemesi yapılmış. :D İtopya sizce yollayacak mı?
Ekran görüntüsü 2023-04-25 110108.png

Son düzenleme:

Emirhanbayramf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
108
Merhabalar, maalesef piyasası bu fiyat olan bir ürünü %240 ortalama bir fiyat. Maalesef heves etmeni istemem para iaden 3 iş günü içerisinde yatacaktır :D

KS

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
agaaa be ama anayasal olarak üstüne gitsem sonuç çıkmaz mı?

Emirhanbayramf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
108
agaaa be ama anayasal olarak üstüne gitsem sonuç çıkmaz mı?
Maalesef fiyat yakın olsaydı Tüketici Hakem Heyeti sizi haklı bulacaktı. Ancak Fiyat piyasanın neredeyse %100 altında olduğu için bu gösterdiğiniz fiyata istinaden söylüyorum. Ürünün akakçe fiyatı 9K. Dediğim gibi piyasa fiyatının arasında çok fark olduğu için %100 hakem heyeti satıcıyı haklı bulacak ve para iadenizi sağlayacaktır. Tabii ki günlük satış raporlaması yapılmıyor ise kargoya verilme şansıda var.

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Dün forumda indirimde diye konusu açılmıştı o ssd için aldığınız fiyat üzerinden.

KS

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224

Hasan basri

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Dün 5k görünüyordu bende hemen aldım. Şuan fiyat güncellemesi yapılmış. :D İtopya sizce yollayacak mı?
Ekli dosyayı görüntüle 20055
Sisteme girildiyse vermeleri lazım bazen boyle garip indirimleri oluypr itopyanin gelebilir ayrica tum gün fiyat ayni kaldiysa yanlışlık yoktur eğer 1 2 dk icinde fiyat yeniden duzenlendiyse iptal edebilirler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri