Soru İtopya Sistem Gönderim Süresi

garthill3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
İtopyadan daha önce alışveriş yapan arkadaşlar montajlı sistemleri ortalama kaç gündr içerisinde kargoluyorlar acaba?

halilozy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
bu kargolama süreleri dimi hocam birde kargo süresi dersek 1 hafta 10 günde elimize ulaşır yani
10 gün çok ya. çok yoğun bir dönemine gelmezse 4-5 günde kargoya verirler istanbul içiyse 5. 6. gün eline geçer şehir dışı nasıl olur bilmiyorum.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
İstanbul da oturan arkadaşim 15 Eylül'de sipariş verdi 18inde kargolandi 19 Eylül'de teslim edildi. Pazar günü de girdi araya yoksa 1 gün erken olurdu.

KS

garthill3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
İstanbul da oturan arkadaşim 15 Eylül'de sipariş verdi 18inde kargolandi 19 Eylül'de teslim edildi. Pazar günü de girdi araya yoksa 1 gün erken olurdu.
siparişi verddim onaylandı bakalım kaç gün sürecek izmirdeyim

KS

garthill3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Sipariş Faturalanıyor kısmında. Daha kargoya verilmedi.
1695736596801.png
bendede böyle şuan bakalım daha dün verdik inşallah cok beklemeyiz

sponge35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ne veriyor hata belki çözülebilir bir şeydir gönderilmeden, sistem neydi bi de.
çok araştırdım bir türlü beceremedim geldiğinde bi 5-10dk sonra mavi ekran verdi cihazınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor diye bende format attım sürücüleri güncelledim tekrar aynı bir daha format atayım dedim bu sefer format atarkende aynı hatayı vermeye başladı aldığım geri dönüşlere göre ya ssd ya ramde sıkıntı var sanırım yarın bi tanıdığa göstericem yedek ssd ve ramle denicez olmazsa pazartesi göndericem

halilozy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
çok araştırdım bir türlü beceremedim geldiğinde bi 5-10dk sonra mavi ekran verdi cihazınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor diye bende format attım sürücüleri güncelledim tekrar aynı bir daha format atayım dedim bu sefer format atarkende aynı hatayı vermeye başladı aldığım geri dönüşlere göre ya ssd ya ramde sıkıntı var sanırım yarın bi tanıdığa göstericem yedek ssd ve ramle denicez olmazsa pazartesi göndericem
ssdyi çıkarıp taksan ya da ramleri çıkarıp taksan belki düzelir, o kadar gönderip geri gelmesini beklemeye gerek olmaz. mavi ekranı atabilir misin

sponge35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ssdyi çıkarıp taksan ya da ramleri çıkarıp taksan belki düzelir, o kadar gönderip geri gelmesini beklemeye gerek olmaz. mavi ekranı atabilir misin
hocam bir sürü hata kodu aldım hepsini yazayım ben pek anlamaadıgım icin tak cıkar işine girmedim yarın 15 yıllık bi pc ci abi gelip bakacak eski pcnin ssdyi takıp vs test edicez

IRQL NOT LESS OR EQUAL , KERNEL SECURITY CHECK FAILURE, SYSTEM THREAD EXCEPTION NOT HANDLED, EXCEPTION ON INVALID STACK

Hata kodları bunlar format atarken bile bu hataları vermesi bana donanımsal oldugunu düşündürdü

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri