bu kargolama süreleri dimi hocam birde kargo süresi dersek 1 hafta 10 günde elimize ulaşır yanien fazla 5 6 gün olur
10 gün çok ya. çok yoğun bir dönemine gelmezse 4-5 günde kargoya verirler istanbul içiyse 5. 6. gün eline geçer şehir dışı nasıl olur bilmiyorum.bu kargolama süreleri dimi hocam birde kargo süresi dersek 1 hafta 10 günde elimize ulaşır yani
siparişi verddim onaylandı bakalım kaç gün sürecek izmirdeyimİstanbul da oturan arkadaşim 15 Eylül'de sipariş verdi 18inde kargolandi 19 Eylül'de teslim edildi. Pazar günü de girdi araya yoksa 1 gün erken olurdu.
kargoda mı yoksa hazırlanıyor mu hala_? Bende dün verdim baekalım iyiki vermişim sistem bugün 8k zam yedi20 Eylül'de sipariş verdim , hala bekliyorum.
Sipariş Faturalanıyor kısmında. Daha kargoya verilmedi.kargoda mı yoksa hazırlanıyor mu hala_? Bende dün verdim baekalım iyiki vermişim sistem bugün 8k zam yedi
Sipariş Faturalanıyor kısmında. Daha kargoya verilmedi.
İnşallah hocam , ayrıca hayırlı olsun. @garthill3 hocam az önce mesaj geldi , kargoya verilmiş. Umarım seninki de kısa zamanda gelir.Ekli dosyayı görüntüle 27436 bendede böyle şuan bakalım daha dün verdik inşallah cok beklemeyiz
dun geldi hocam ama sorunlu pazartesi geri yollayacagim bir baksinlar mavi ekran aliyorum birden fazla hata kodu iledurum nedir geldi mi acaba?
ne veriyor hata belki çözülebilir bir şeydir gönderilmeden, sistem neydi bi de.dun geldi hocam ama sorunlu pazartesi geri yollayacagim bir baksinlar mavi ekran aliyorum birden fazla hata kodu ile
çok araştırdım bir türlü beceremedim geldiğinde bi 5-10dk sonra mavi ekran verdi cihazınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor diye bende format attım sürücüleri güncelledim tekrar aynı bir daha format atayım dedim bu sefer format atarkende aynı hatayı vermeye başladı aldığım geri dönüşlere göre ya ssd ya ramde sıkıntı var sanırım yarın bi tanıdığa göstericem yedek ssd ve ramle denicez olmazsa pazartesi göndericemne veriyor hata belki çözülebilir bir şeydir gönderilmeden, sistem neydi bi de.
ssdyi çıkarıp taksan ya da ramleri çıkarıp taksan belki düzelir, o kadar gönderip geri gelmesini beklemeye gerek olmaz. mavi ekranı atabilir misinçok araştırdım bir türlü beceremedim geldiğinde bi 5-10dk sonra mavi ekran verdi cihazınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor diye bende format attım sürücüleri güncelledim tekrar aynı bir daha format atayım dedim bu sefer format atarkende aynı hatayı vermeye başladı aldığım geri dönüşlere göre ya ssd ya ramde sıkıntı var sanırım yarın bi tanıdığa göstericem yedek ssd ve ramle denicez olmazsa pazartesi göndericem
hocam bir sürü hata kodu aldım hepsini yazayım ben pek anlamaadıgım icin tak cıkar işine girmedim yarın 15 yıllık bi pc ci abi gelip bakacak eski pcnin ssdyi takıp vs test edicezssdyi çıkarıp taksan ya da ramleri çıkarıp taksan belki düzelir, o kadar gönderip geri gelmesini beklemeye gerek olmaz. mavi ekranı atabilir misin