- Tepki
- 141

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

yani bu şekilde
Bu sistemi bende almayı düşünüyordum dün baktım hatta dün 18 e https://www.itopya.com/gigabyte-b55...r4-soket-am4-m2-hdmi-dvi-d-atx-anakart_u16831bu sistemde kasayı daha iyi yapıp rami goodram e çevirip ssd yi de 500gb seçtiğimde 16k ya geliyor sizce nasıl?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
oyun için optimize edilmiş model bu düz 3060 dan daha performanslıdır ama kullanım amacı oyunBu sistemi bende almayı düşünüyordum dün baktım hatta dün 18 e https://www.itopya.com/gigabyte-b55...r4-soket-am4-m2-hdmi-dvi-d-atx-anakart_u16831
Bu anakrtla satılıyordu sabah baktığımda seçeneklerden kaldırılmıştı ve şuan üzerindeki ana kart bana biraz düşük geldi alıp büyük ihtimal ana kart upgrade yapıp kullanıcam
Ve bir sorum var bu ekran kartıyla gigabyte eagle 3060 12 GB hangisi daha iyi
Bence anakart yeterli arkadaşımda 3070ti ryzen 5 5600 var b450 var ama dhaa bir üst model ramleri 4400mhz a kadarda çekiyor ilerde upg yapmam derseniz alınabilirbu sistemde kasayı daha iyi yapıp rami goodram e çevirip ssd yi de 500gb seçtiğimde 16k ya geliyor sizce nasıl?![]()
Ekli dosyayı görüntüle 10442
yani bu şekilde
bu sistemde kasayı daha iyi yapıp rami goodram e çevirip ssd yi de 500gb seçtiğimde 16k ya geliyor sizce nasıl?![]()
Ekli dosyayı görüntüle 10442
yani bu şekilde
çok kararsız kaldığım için böyle oldu benım 16 17k civarına monitörle birlikte almam gerekiyor ailem bana bıraktı monitörü bi şekil hallederiz dedli ama oyle 20k ya geliyor ben de o kadar zorlamak istemedimSen alana kadar stok bitmiş. Geçmiş olsun..
çok kararsız kaldığım için böyle oldu benım 16 17k civarına monitörle birlikte almam gerekiyor ailem bana bıraktı monitörü bi şekil hallederiz dedli ama oyle 20k ya geliyor ben de o kadar zorlamak istemedim
3050 li sistemi ve 1650 li sistemi denememe rağmen alamadım bunu da kendi salaklığımdan almadım .d kaderimde yokmuş monitör halledilirdi bi şekilde 60hz 5ms bi tv kullanıyorum onunla bi süre daha idare edebilirdim aslındaKeşke alsaydınız..
3050 li sistemi ve 1650 li sistemi denememe rağmen alamadım bunu da kendi salaklığımdan almadım .d kaderimde yokmuş monitör halledilirdi bi şekilde 60hz 5ms bi tv kullanıyorum onunla bi süre daha idare edebilirdim aslında
Hocam 16-17 kya hem 3060tili sistem hem monitör çok zor bulamazsınız diye düşünüyorum. Ancak 3060lı sistemlerde ara ara kampanyalar oluyor. Hatta modartın kasasını 14-15kya satanlar var. Ama o şekilde de bütçeden 2 k kalıyo monitör için...3050 li sistemi ve 1650 li sistemi denememe rağmen alamadım bunu da kendi salaklığımdan almadım .d kaderimde yokmuş monitör halledilirdi bi şekilde 60hz 5ms bi tv kullanıyorum onunla bi süre daha idare edebilirdim aslında
bütçe değişken aslında şu an ikisini aynı anda alırsam 16 17k yoksa bu ay 16k ya pc alıp diğer ay monitör alabilirim kasımın ilk haftasını ve black friday i beklicem belki orada güzel bi sistem düşerHocam 16-17 kya hem 3060tili sistem hem monitör çok zor bulamazsınız diye düşünüyorum. Ancak 3060lı sistemlerde ara ara kampanyalar oluyor. Hatta modartın kasasını 14-15kya satanlar var. Ama o şekilde de bütçeden 2 k kalıyo monitör için...
3-4 k ya sıfır monitör alacaksan kalan bütçeye 3050li sistem iyi gider aslında. Dilersen sahibindende bakın Mert BAYANTEMUR'un çıkardığı sistemi satanlar var 11-12 k ya.
hocam sen sistemleri takip ediyorsun gibi. denk gelirse bana ulaştırabilir msn ? ne zamandır bir sistem alamadımbütçe değişken aslında şu an ikisini aynı anda alırsam 16 17k yoksa bu ay 16k ya pc alıp diğer ay monitör alabilirim kasımın ilk haftasını ve black friday i beklicem belki orada güzel bi sistem düşer
bütçene göre şu anda sistem önerebilirimh
hocam sen sistemleri takip ediyorsun gibi. denk gelirse bana ulaştırabilir msn ? ne zamandır bir sistem alamadım
10k civarı. nvidia sistem istiyorm. amd sevmiyorm. monitörüm var gigabyte g24f2bütçene göre şu anda sistem önerebilirim
Bütçeni biraz zorlayabilirsen Mert BAYANTEMUR'un sistemini satanlar var sıfır kapalı kutuda sahibinden de 11-12 k civarı 3050'li, i3-12100f sistem full MSI bileşenlerden oluşuyor. Ama aşamam dersen PC hocasının giriş seviyesini alıp satanlardan 7,5-9 k arası satanlarda vardır. Giriş seviyesini beğenmezsende PC hocasının Kasım ayının ilk haftalarında çıkarıcam dediği orta segmente çok yakın olacak sistemi bekleyebilirsin.10k civarı. nvidia sistem istiyorm. amd sevmiyorm. monitörüm var gigabyte g24f2
Fırsatçılara para kazandırmak istemiyorum. Dün 2 saat deneme sonucu alamadım sistemi. Nasip değilmiş. Kasım ayındaki nvidia sistem olur mu ki ? Bence amd yapacak gibi hocaBütçeni biraz zorlayabilirsen Mert BAYANTEMUR'un sistemini satanlar var sıfır kapalı kutuda sahibinden de 11-12 k civarı 3050'li, i3-12100f sistem full MSI bileşenlerden oluşuyor. Ama aşamam dersen PC hocasının giriş seviyesini alıp satanlardan 7,5-9 k arası satanlarda vardır. Giriş seviyesini beğenmezsende PC hocasının Kasım ayının ilk haftalarında çıkarıcam dediği orta segmente çok yakın olacak sistemi bekleyebilirsin.
Belli olmaz hocam ama tahminimce CPU r5 5500 , rtx 2060 yada 3050 olur gibiFırsatçılara para kazandırmak istemiyorum. Dün 2 saat deneme sonucu alamadım sistemi. Nasip değilmiş. Kasım ayındaki nvidia sistem olur mu ki ? Bence amd yapacak gibi hoca
Bence 3050 gelmez benim tahminim 3060 yönünde..Belli olmaz hocam ama tahminimce CPU r5 5500 , rtx 2060 yada 3050 olur gibi