- Tepki
- 4
PSU nun basına bisey gelip sistemi bozmasından korkuyorum böle bir durum yaşanırmı acaba ?Sistemi aldıysanız üzerine konuşacak çok bir şey yok gibi. Hayırlı olsun iyi fiyat güzel sistem.
Bir süre idare eder ama imkanınız olduğunda değiştirmenizi öneririm.PSU nun basına bisey gelip sistemi bozmasından korkuyorum böle bir durum yaşanırmı acaba ?
peki hocam bu kasaya uygun kaliteli bir psu önerirmisiniz param olunca degistereyimHocam almışsınız bu saatte sonra şu şöyle bu böyle demek doğru olmaz. Lâkin sorduğunuz için söylüyorum powerboost psu piyasada cok iyi bilinen bir model değil sıkıntılı
peki hocam bu kasaya uygun kaliteli bir psu önerirmisiniz param olunca degistereyim
Akım korumalı priz de kesin garanti olmaz en iyisi uygun zamanda PSU almanız ya da elinizdekini satıp da alabilirsiniz.akım korumalı priz alsam beni ne kadar süre idare eder
Yukarıda dediğim gibi bir süre idare eder ama imkanınız olduğunda mutlaka değiştirmenizi öneririm. Bu sürede sorun çıkaracağını sanmam.elimden geldigi kadar hızlı degistiricem ama pc şöle bi 6 ay fln dayanamazmı
teşekkür ederim yorumun içinYukarıda dediğim gibi bir süre idare eder ama imkanınız olduğunda mutlaka değiştirmenizi öneririm. Bu sürede sorun çıkaracağını sanmam.
Çok kötü fiyat değil tatmin eder illaki ama düşük fiyatlar 2060 f/p gördüğümüz için üzülüyoruz, arkadaşların dedikleri gibi en kısa zamanda psuyu değiştirmeni öneririm.Evet arkadaşlar bugun itopya magazasına giderek bu sistemi 8999 tl ye aldım nasıldır evet kasanın psusu kötü ama sizin düşünceleriniz nelerdir iyi yapmışmıyımdır ? KASA LİNK
6 ay dayanır diye garanti veremem ama tahminim o sürede idare edecektir.elimden geldigi kadar hızlı degistiricem ama pc şöle bi 6 ay fln dayanamazmı